Skip to main content

Tarjoilija keikkatöihin, Keski-Uusimaa ja Hyvinkää

Sinä, joka kuulet ravintola-alan kutsun, mutta saatat olla jo muissa töissä. Haluatko tehdä lisätienestejä ja tehdä satunnaisia vuoroja Baronalla? Tule meille kokemaan ravintolamaailman hyvä fiilis ja mahtavat työkaverit.

SINULLA ON VAPAUS VALITA.

MITÄ: Meillä on tarjolla vuoroja sekä ac-tarjoilijoille että tilaustarjoilijoille asiakasyritystemme erilaisissa ravintoloissa ja tapahtumissa, aina yksityisasiakkaan häistä hienoon fine diningiin. Mikä olisi se sinun juttusi? Voit valita itsellesi sopivimmat keikat juuri sellaisista paikoista, jotka kiinnostavat sinua! Alan aiempi kokemus huomioidaan palkassa.

MISSÄ: Meillä on keikkoja tarjolla ympäri Keski-Uudellamaalla ja Hyvinkäällä. Voit kertoa millä alueella haluat työskennellä.

MILLOIN: Meillä pääset työskentelemään juuri sen verran kuin sinun kalenteriisi sopii, joten jos haluat sovittaa vuorot opintojen tai toisen työn oheen, onnistuu se meillä hyvin. Toivomme toki, että saamme nauttia työpanoksestasi mahdollisimman usein.

Odotamme sinulta:

  • Sulaudut helposti erilaisiin ravintoloihin ja teet työsi ammattimaisella ylpeydellä

  • Tarjoilukokemusta; muistathan, kuinka viiniä tarjoillaan sekä miten hoituu kolmen lautasen kantaminen

  • Suomen kielen taitoa

  • Hygieniapassia

  • Negatiivista salmonellatodistusta (hankittava viimeistään ennen ensimmäistä työvuoroa)

Jos sinulla on työpaita silitettynä, niin me haluamme päästää sinut nauttimaan rafladuunista!

Lähetäthän hakemuksesi pian! Muistathan liittää siihen CV:n.

#työtäunelmasieteen #itsesinäköinentyö #rafladuunit #barona

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta- Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 30.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: petra.romppanen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tarjoilija keikkatöihin, Keski-Uusimaa ja Hyvinkää

Barona HoReCa
Järvenpää
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja