Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Tarjoilija (keikkatyö)

Olohuone keskellä kylää. Ravintola Metsähovi on vuodesta 1984 lähtien tuottanut outokumpulaisille laadukkaita ravintolapalveluita lounaasta iltaravintolaviihteeseen unohtamatta karaokea sekä live-musiikkia. 

Haemme asiakkaallemme Ravintola Metsähoville TARJOILIJAA Outokumpuun.

Tehtäviisi kuuluvat ravintolan asiakaspalvelu sekä anniskelu ja ruoan pöytiintarjoilu. Työhösi kuuluu lisäksi ns. pubiruuan/iltaruuan valmistus Merrychef-uunilla. Viikonloppuiltaisin töissä on aina vähintään kaksi tarjoilijaa. Viikolla iltavuorossa työtä tehdään yksin, mutta aamuvuorossa on yksi tarjoilija ja keittiöhenkilökuntaa. 

Kyseessä on ilta- ja viikonloppupainotteinen keikkatyö. Työvuorot sijoittuvat viikonloppuisin pääosin klo 21-04 välille, joskus viikonlopun iltavuoro alkaa jo klo 18-20 välillä. Viikolla työajat vaihtelevat ja aamuvuoro on klo 10-16 ja iltavuoro 16-22 (02). Työajoissa voi kuitenkin olla muutoksia, etenkin mahdollisten aukiolorajoitusten osalta. 

Odotamme sinulta:

- Aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, mieluiten ravintolasta

- Hygienia- ja anniskelupassia

- Joustavaa asennetta, hyvää tilannetajua huumoria unohtamatta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Eduksesi katsomme Toto-koneen käyttökokemuksen, mutta kaikki koneet ja laitteet opetetaan kyllä työn alkaessa. Sinulla on myös mahdollisuus halutessasi toimia karaokevetäjänä. 

Palkkauksessa sovellamme matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. 

Tarjoamme sinulle huippujen työkavereiden lisäksi kunnon opastuksen töihin ja apua aina sitä tarvittaessa. Lisäksi Go Onin työntekijänä saat alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyviä jatkuvia etuja.

Tartu tilaisuuteen ja hae heti. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita heti haun käynnistyttyä. Ole siis nopea ja jätä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Työsuhde solmitaan Go On Joensuun kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun yksikönjohtaja / HR-päällikkö Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-pe klo 9-16), [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija (keikkatyö)

83500 Outokumpu
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 04.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti