Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tarjoilija Kemiin

Tarjoilija Kemiin

Etsimme asiakkaillemme TARJOILIJOITA Kemiin talvikaudelle.

Työn keskiössä on asiakaspalvelu, joten toivomme, että olet palvelualtis ja asiakaspalvelusta nauttiva henkilö, jolta ei hymy hyydy tiukissakaan tilanteissa. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat myös tarjoilutehtävät, kassatyöskentely, sekä siisteyden ylläpito. Työt ovat lounas- tai á la carte-tarjoilua.

Pääset työskentelemään iloisen, kauniin ja erilaisessa työskentely-ympäristössä, jossa pääset työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa ja kokemaan Kemin alueen täysin erilailla kuin normaalisti.

Työssä tarvitset hygieniapassia.
Eduksi katsomme alan koulutuksen, anniskelupassin, kielitaidon sekä asiakaspalvelukokemuksen. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on hyvä asenne, sekä kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan.

Bolttilaisena sinulle kuuluvat:

+ Tes ja kokemukseen pohjautuva palkkaus
+ Laadukas työterveyshuolto
+ Bonusta hyvin tehdystä työstä

Työt alkavat sesongin käynnistyessä marras-joulukuun aikana ja kestävät huhtikuuhun asti. Hyville tekijöille myös mahdollisuus jatkoon!

Lisätietoja voit kysyä Marjaanalta, p. 0504773807

Haku päättyy: 13.12.2021

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Tarjoilija Kemiin

Bolt.Works Oy
Kemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus