Skip to main content

Tarjoilija (kesätyö) Hotelli-Ravintola Alma

Uniikki, vanhaan Rautatieläisten taloon restauroitu Hotelli-Ravintola Alma sijaitsee Seinäjoen keskustassa hyvien yhteyksien päässä matkakeskuksen naapurissa. Almassa historia kohtaa nykypäivän.

Etsimme kesälle 2022 TARJOILIJAA Hotelli-Ravintola Almaan.

Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja palvelet asiakkaita kuin arvovieraita. Työskentelet hymy huulilla ja luot positiivisella asenteellasi myös ympärillesi positiivista energiaa. Olet tottunut hektiseen työympäristöön ja olet parhaimmillasi kiireen keskellä. Kielenkannat eivät kangistu, jos joudut vaihtamaan suomenkielen lennosta vaikka englanniksi. Sinulta luonnistuu a’la carte tarjoilijan työtehtävät. Tarjoilun salat on sinulla hallussa ja osaat suositella ruoka-annoksiin sopivat viinit ja tarjoilla ruoan ammattitaidolla Alman asiakkaille. Sinulta löytyy ikää myös vähintään 18-vuoden verran.

Tarjoamme sinulle ikimuistoisen kesätyön ja olla osa Alman tiimiä ja antamaan heidän asiakkaille upeita elämyksiä. Kehittämään omaa osaamistasi, sekä työskentelemään monipuolisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.
Työsuhde on määräaikainen kesäkuusta elokuuhun ja työtunteja keskimäärin 90h/3vkossa. Työ on kaksivuorotyötä.

Tunnistitko itsesi tästä hakutekstistä? Tämä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile vaan jätä hakemuksesi jo tänään!

Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi ja miksi sinä olisit sopiva työntekijä tähän uniikkiin ravintolaan. Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus, joten tarkkailehan sähköpostiasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-koordinaattori Marika Vainio, puh. 040 734 3195/ marika.vainio@go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija (kesätyö) Hotelli-Ravintola Alma

Seinäjoki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti