Skip to main content

Tarjoilija, kesätyö, Tackork Gård & Marina

Haluaisitko työskennellä kesän upeassa miljöössä saaristossa? Onko asiakaspalvelu ja elämyksien tuottaminen sydämen asia? Jos vastasit edellisiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme kesäkaudeksi Tackork Gård & Marinaan tarjoilijoita. Tackorkissa tehdään töitä kahdessa pisteessä, Tackorkin ravintolassa sekä Gammalgårdin pizzeriassa. Aikaisempi kokemus ravintola-alalta on eduksi työtehtävässä, mutta ei vaatimus, sillä perehdytämme tehtävään. Ravintolassamme on A-oikeudet, joten olethan täysi-ikäinen.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä toimeen tarttuvaa asennetta, sillä tehtävät vaihtelevat päivästä toiseen ja meillä yksikään päivä ei ole samanlainen! Tackorkin ravintolan yhteydessä on myös majoituspalveluiden vastaanotto, jonka tehtävät kuuluvat myös työnkuvaan. Toivomme sinulta iloista ja joustavaa asennetta työntekoon - meillä työtä tehdään yhdessä yli tehtävärajojen. Meille on tärkeää, että asiakkaat viihtyvät ja hommat sujuvat positiivisella ja aurinkoisella asenteella!

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja kestävät aina sopimuksen mukaan syksyyn. Kesäkaudella tunteja on tarjolla osa-aikaisista töistä aina täysiin tunteihin, kerrothan hakemuksessasi mikä olisi sinulle sopiva vaihtoehto. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita hakemus meille heti alla olevan linkin kautta!

Hae paikkaa viimeistään 31.03.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: annarina.jussilainen@barona.fi

Tackork Gård & Marina Oy

Tackork Gård & Marinassa keskiössä on elämyksien tuottaminen asiakkaille upeassa saaristomiljöössä. Nauvossa sijaitsevalla vanhalla marjatilalla on uudistetut tiloissa toimiva saaristohotelli, jotka mahdollistavat monipuolisen palvelutarjonnan yöpyjille sekä vierasvenesataman asiakkaille aina ravintolapalveluista erilaisiin elämyksiin ja aktiviteetteihin. Tackorkissa on mahdollista järjestää tilauksesta myös kokous- ja juhlatilaisuuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tarjoilija, kesätyö, Tackork Gård & Marina

Tackork Gård & Marina Oy
21600 Parainen
Turku
Helsinki
Jyväskylä
Rovaniemi
Tampere
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja