Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tarjoilija, Memphis Hakaniemi, Helsinki, HOK-Elanto

Tarjoilija vakituiseen osa-aikaiseen (90h/3vko) työsuhteeseen

Energy Chill Moments

Ympyrätalossa sijaitseva Memphis on kupliva etkoilu- ja after work-paikka, jossa nostetaan tunnelmaa ystävien kanssa tai ladataan rauhassa akkuja. Memphiksen ruokalista perustuu jaettavuuteen ja yhdessä kokemiseen. Mauissa on vahvasti vivahteita Aasiasta sekä tietysti Amerikasta. Meillä voi valita muutaman hauskan annoksen iltapalaksi tai nautiskele pitkän kaavan mukaan kunnon dinneri ystävien kanssa. Kesällä terassi tuo ihanasti lisävilskettä Tokoinrantaan!

”Memphisissä töitä tehdään rennolla ja hyvällä fiiliksellä. Meille tärkeitä asioita ovat avoin kommunikaatio, työkaverin arvostus ja auttaminen” – Ravintolapäällikkö Liina Liehunen

Raflaperheemme etsii tarjoilijaa, jolle tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. Meillä pääset osaksi tiimiä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä! Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan tosissaan. Tie asiakkaan sydämeen syntyy innostuneen fiiliksen kautta.

Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta salityöstä on iso plussa, mutta olemme valmiit myös opettamaan sinut työn saloihin

Iloisuutta, ystävällisyyttä ja positiivista asennetta
Asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle

Jos valitsemme toisemme, pääset osaksi Restaurant Love -perhettä!
Ihan parhaat työkaverit!
Erinomaiset koulutus- ja etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa.

Tsekkaa vielä: <a href="https://hok-elanto.fi/henkilostoedut/">Henkilöstöedut - HOK-Elanto<a/> ja <a href="https://www.beta.raflaamo.fi/fi/ravintola/helsinki/memphis-hakaniemi?_ga... Hakaniemi<a/>

Staffpoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

#hokelanto
#restaurantlove

Lisätietoja

Ida Brandt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 7881 6822 || vaihde 030 047 2001
ida.brandt@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi

Tarjoilija, Memphis Hakaniemi, Helsinki, HOK-Elanto

Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus