Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tarjoilija, Ravintola Santa Fé

CMB Ravintolat Oy -ravintolaryhmään kuuluu Lahden talousalueella ravintolat Santa Fé, Bar Loosister, Santa Fé Express, Malskin Bistro sekä lisäksi Lahden matkustajasatamassa laivat Kaunis Veera ja Ilona. Tarjoamme innostavan, laadukkaan ja iloisen työyhteisön monipuolisissa ravintoloissamme.

Haemme Lahden keskustaan Ravintola Santa Fé:hen tarjoilijaa kesäsesonkiin.

Tarjoilijana työtehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti ruokatarjoilu ja toki myös muut salin työtehtävät kuten anniskelu ja blokkaus. Sinulla on ravintola-alan koulutus ja olet jo kartuttanut aiempaa työkokemusta a la carte- ja baaritarjoilusta. Työskentelet kovassakin kiireessä hymy huulillasi ja sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot. Olet tiimipelaaja, mutta hallitset myös itsenäiset työtehtävät. Työ edellyttää joustavuutta sekä kykyä työskennellä hektisessä ympäristössä.

Hygieniapassi ja anniskelupassi tulee olla suoritettuna.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät ainakin kesäsesongin ajan, mahdollisesti pitempäänkin. Työtä on tarjolla rajoitusten mukaan ainakin osa-aikaisesti ja kesän edetessä mahdollisesti enemmänkin. Mahdollisuus myös työskennellä muissakin CMB Ravintoloiden toimipisteissä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja kerro, miten olisit parhaiten käytettävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, [email protected], puh. 0447680860.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija, Ravintola Santa Fé

Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti