Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tarjoilija, Rosso Iso Omena, Espoo, HOK-Elanto

Intohimona iloinen yhdessäolo!

Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon kaikki ovat tervetulleita porukalla kuin porukalla! Rosso Iso Omena sijaitsee kauppakeskuksen parhaalla paikalla ja kuuluu Coffee Housen, Spagheterian ja Sports Academyn yhdessä muodostamaan ravintolamaailmaan.

Haemme nyt joukkoomme työtään rakastavaa tarjoilijaa osa-aikaiseen (90h/3vko) työsuhteeseen. Positiivinen asenne ja halu ilahduttaa asiakasta joka päivä ovat olennainen osa sinua. Et laita päätä pensaaseen, vaikka kaikki ei mene aina ensimmäisellä yrittämällä maaliin vaan haluat aina tehdä asioita paremmin. Meillä työnkuva on monipuolinen ja onnistumiset tehdään koko tiimin kanssa yhdessä. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan ja innostuneen fiiliksen kautta.
Ravintolajohtaja Heidi Viinikaiselle on tärkeää, että töissä on joka päivä mukavaa ja asiat hoituvat hyvällä fiiliksellä. Tämä onnistuu keskinäisellä arvostuksella, olemalla avoin ja aidosti kuuntelemalla toisiamme. Opitaan yhdessä!

Aiempi työkokemus on iso plussa, osaaminen vapauttaa keskittymään asiakkaaseen! Hae kuitenkin rohkeasti mukaan iloiseen tiimiimme, vaikka olisit vielä työurasi alussa.

Edellytämme sinulta

- Oma-aloitteisuutta ja yhteistyöhakuisuutta
- Aurinkoista asiakaspalveluasennetta
- Positiivista pilkettä silmäkulmassa
- Intohimoa tekemiseen!

Tarjoamme sinulle

- Jos valitsemme toisemme, pääset osaksi Restaurant Love -perhettä!
- Pääset työskentelemään ihanien työkaverien kanssa.
- Meiltä saat myös HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja eikä meillä ole ollut pelkoa töiden loppumisesta edes korona-aikana. Tämän kaiken lisäksi tarjoamme sinulle erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.
- Asenne ratkaisee!

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tsekkaa vielä: <a href="https://hok-elanto.fi/henkilostoedut/">Henkilöstöedut - HOK-Elanto<a/> ja <a href="https://www.raflaamo.fi/fi/espoo/rosso-iso-omena-espoo">Rosso Iso Omena<a/>

Staffpoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

#hokelanto
#restaurantlove

Lisätietoja

Hanna Pogorelov
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
044 420 4311 || palvelukeskus 030 047 2001
hanna.pogorelov@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi

Tarjoilija, Rosso Iso Omena, Espoo, HOK-Elanto

Uusimaa
Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus