Skip to main content

Tarjoilija, Sandy Café & Bistro

Rakkaudesta lajiin? Ensi kesän suunnitelmat auki? Etsimme tarjoilijoita Maskun Kankaisten Golfin klubitalolle avattavaan Sandy Café & Bistro ravintolaan!

Ravintolamme tarjoilee asiakkaille hyvän valikoiman tuotteita aina kahvilan välipaloista á la carte annoksiin. Tarjoilijana meillä pääset palvelemaan asiakkaita vaihtelevissa tehtävissä aina aamukahvista vilkkaisiin kilpailuviikonloppuihin. Odotamme sinulta joustavaa asennetta työntekoon, sillä tehtävät ovat monipuolisia aina asiakaspalvelusta vitriinituotteiden valmistamiseen ja siistimiseen. Toivomme myös aiempaa asiakaspalvelukokemusta ja täysi-ikäisyyttä, sillä ravintolassamme anniskellaan alkoholijuomia.

Meillä tärkeää on rento ja lämminhenkinen tunnelma, yhdistettynä hyvään ruokaan ja juomaan. Asenne ratkaisee, mutta aikaisempi kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi. Tehtävään vaaditaan hygienia- ja anniskelupassi. Otathan huomioon, että vaikka sijaintimme on vain kivenheiton päässä Turun keskustasta, on hyvä olla oma kulkuneuvo käytössä.

Tehtävän aloitus on huhti-toukokuussa ja kestävät aina kauden yli syksyyn. Otamme joustavasti huomioon toiveet työsuhteen kestosta. Etenkin kesäkaudella on mahdollista työskennellä reilusti tai keikkaluontoisesti, sinulle sopivalla tavalla! Tarjolla onkin työsopimuksia aina 90h/3vko sopimuksista osa-aikaisiin keikkatöihin. Työajat sijoittuvat pääasiassa klo 8–23 välille. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa hakea heti alla olevan linkin kautta! Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Hae paikkaa viimeistään 18.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: julia.saunamaki@barona.fi, 0504114334

Kankaisten Cecilia Oy/ Sandy Cafe & Bistro

Sandy Café & Bistro palvelee asiakkaita uudistuneissa tiloissa Maskun Kankaisten Golfin klubitalolla. Kankaisten Golf on Varsinais-Suomen vilkkain golfkeskus, joka sijaitsee noin 15 minuutin matkan päässä Turun keskustasta, 8-tien läheisyydessä Maskussa. Sandy Café & Bistron valikoimaan kuuluu kauden herkkuja aina kahvilatuotteista á la-carte annoksiin. Sandy on erinomaisen asiakaspalvelun ravintola, jossa panostamme rentoon ja hyväntuuliseen tunnelmaan sekä asiakkaiden viihtymiseen.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tarjoilija, Sandy Café & Bistro

Kankaisten Cecilia Oy/ Sandy Cafe & Bistro
21250 Masku
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus