Skip to main content

Tarjoilija, saunaravintola Meri, Vaasa

Marraskuussa avautuva saunaravintola Meri etsii tiimiinsä positiivisia ja innokkaita tarjoilijoita. Tarjolla on loistava mahdollisuus päästä osaksi ammattitaitoista tiimiä ja mukaan kehittämään Vaasan ravintolamaailman uusinta tähteä.

Saunaravintola Meri on hyvän mielen ravintola, jossa yhdistyvät olohuone, maisemat, arkkitehtuuri, suomalainen saunaperinne ja herkullinen ruoka. Viimeksi mainittu valmistetaan käsin, parhaista raaka-aineista, helposti lähestyttäväksi ja tietenkin herkulliseksi sesonkeja mukaillen Michelin -kokki Hans Välimäen suunnitteleman listan mukaan.

KETÄ ETSIMME?

Etsimme tiimiin hyvällä asenteella varustettuja tarjoilijoita, joille laadukas asiakaspalvelu ja oman ammattitaidon kehittäminen on tärkeää. Toivomme, että sinulla olisi jo hieman aiempaa työkokemusta ravintola-alalta, mutta korostamme että asenne ja motivaatio ratkaisevat. Perehdytämme sinut tehtävään.

Meren työporukassa arvostetaan joustavaa ja rentoa asennetta sekä intohimoa ravintola-alaa kohtaan. Meren tiimissä jokainen saa olla oma persoonallinen itsensä – kunhan puhaltaa yhteen hiileen muiden kanssa. Eduksi katsomme sujuvan suomen, ruotsin ja englannin kielen taidon sekä hygienia- ja anniskelupassin.

MITÄ TARJOAMME?

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan osana upouuden saunaravintola Meren työporukkaa. Tässä työssä pääset kokemaan ja oppimaan uutta, sekä kehittämään omaa ammattitaitoasi.

Tarjolla on marraskuun alussa alkava vakituinen osa-aikainen työsuhde, jonka tuntimäärä on sovittavissa oman käytettävyytesi mukaan 30-90h/3vkoa. Työsuhteessa noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta. Palkkaus on neuvoteltavissa. Työsuhde solmitaan aluksi Baronan ja työntekijän välillä, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus siirtyä talon omille kirjoille myöhemmässä vaiheessa. Kaikille saunaravintola Meren työntekijöille kuuluu henkilökuntaedut kuten henkilökuntahintaiset ruoka- ja juomatuotteet sekä tapahtumat.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja toteuttaa ensimmäisen haastattelukierroksen. Jätäthän hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Valinnat tehdään heti oikein tekijöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa arkisin klo 9-15 Baronan henkilöstökonsultti Matilda Viitasalo.

Hae paikkaa viimeistään 02.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: matilda.viitasalo@barona.fi, +358 45 7881 5373

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija, saunaravintola Meri, Vaasa

Vaasa
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti