Skip to main content

Tarjoilija Tampinkoski Kitchen & Bar

Uusi ravintola Tampinkoski Kitchen & Bar avautuu heinäkuussa 2021 Tampereen keskustaan upeaan funkkisrakennukseen osoitteeseen Vuolteenkatu 1. Tampinkoski on ruoka- ja juomaravintola, jossa saa hyvää palvelua ja konstailematonta, maukasta ruokaa, sekä erinomaisia oluita ja viinejä. Meillä tärkeää on rento ja lämminhenkinen tunnelma, yhdistettynä hyvään ruokaan ja juomaan.

Haemme asiakkaallemme ravintola Tampinkoski Kitchen & Bar:iin tarjoilijaa.

Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, sekä intoa uuden ravintolan pyörittämiseen yhdessä ravintolapäällikön kanssa. Palvelet ystävällisesti ja luot asiakkaille unohtumattomia ravintolakokemuksia. Toivomme että sinulla on jo ravintola-alan kokemusta ja hallitset ruokatarjoilun lisäksi myös perusdrinkit ja viinitarjoilun. Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Työt alkaa sopimuksen mukaan heinäkuun alussa ja työtunteja kertyy keskimäärin 60h/3vko painottuen iltoihin ja viikonloppuihin.

Tarjoamme sinulle

  • Upean mahdollisuuden päästä osaksi uutta ravintolaa ja sen lämminhenkistä työtiimiä
  • Arvostusta työtäsi kohtaan
  • Mahdollisuuden kehittyä urallasi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita hakemus meille heti alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan löytyessä.

Hae paikkaa viimeistään 02.07.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: pilvi.helantera@barona.fi, 045 788 18125

Tampinkosken Mylly Oy

Tampinkoski Kitchen & Bar

Tampinkoski Kitchen & Bar on syntynyt neljän yrittäjän intohimosta herkulliseen ruokaan ja hyvään juomaan. Tampinkoskella on hiottu reseptejä ravintolaa varten kosken rannalla jo vuosia. Alkuperäinen Tampinkoski virtaa villinä Urjalassa, mutta olemme paikallisia yrittäjiä Tampereelta.

Tarjoamme erinomaista ruokaa ja juomaa, sekä unohtumatonta palvelua. Palvelukulttuuriin ja tunnelmaan onkin haettu vaikutteita ympäri maailmaa. Ravintolan idea on syntynyt halustamme jakaa parhaat löydöt ja maut kanssanne. Tuomme Tampereelle koko kansan keittiön ja mainion illanviettopaikan, jonne tullaan nauttimaan ja rentoutumaan.

Astu sisään ja antaudu palveltavaksemme. Kiire katoaa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tarjoilija Tampinkoski Kitchen & Bar

Barona HoReCa
Tampere
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus