Skip to main content

Tarjoilijoita Jyväskylän alueelle

Nyt tarjoillaan ja kunnolla! Haemme saliapuja, baariapuja ja tarjoilijoita työskentelemään asiakasyrityksissämme.

Haemme energisiä tyyppejä työskentelemään asiakasyrityksissämme.

Pääset toteuttamaan esimerkiksi buffettarjoilua, annostarjoilua, edustustilaisuuksia ja alkoholin anniskelua.

Aikaisempi kokemus ravintola-alalta on plussaa, mutta asenne ratkaisee. Ajoittain hyvinkin hektinen ravintolaympäristö edellyttää sinulta kykyä nopeaan työskentelyyn sekä kohteliaaseen ja iloiseen asiakaspalveluun. Arvostamme positiivista asennetta työtä kohtaan, vuorovaikutustaitoja ja halua toimia osana loistavaa tiimiä. Suomen ja englannin kielen osaaminen on työssä tarpeen.

Työntekijänämme sinulle aukeaa mahdollisuus työskentelyyn useissa eri ravintoloissa Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessakin. Me etsimme sinulle sopivat työvuorot ja työskentelypaikat ja sinä otat vastaan juuri ne vuorot, jotka haluat. Helppoa ja joustavaa! Keikkailu sopii monenlaiseen eri elämäntilanteeseen, esimerkiksi lisätyöksi oman vakityön oheen. Lisäksi tarjolla on mahdollisuuksia pidempiin määräaikaisiin pesteihin. Katsomme kanssasi elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan työskentelyvaihtoehdon.

Kiinnostaako – laita hakemusta jo tänään ja kuulet lisää!

Hae paikkaa viimeistään 29.01.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jyvaskyla@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tarjoilijoita Jyväskylän alueelle

Barona HoReCa
Jyväskylä
Laukaa
40950 Muurame
Äänekoski
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Jyväskylä
Barona HoReCa
Jyväskylä
BURGER KING® Jyväskylä
Jyväskylä