Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tarjoilijoita keikkailemaan Jyväskylään

Oletko reipas, joustava ja halukas kartuttamaan lisää kokemusta ravintola-alalta? Haemme asiakkaillemme Jyväskylän alueelle TARJOILIJOITA!

Etsimämme henkilö voi olla jo kokenut tekijä tai alan uudempi tulokas, jolla on jo kokemusta tarjoilusta tai palava halu kehittyä todelliseksi asiakaspalvelun mestariksi. Tärkeintä on innokas ja motivoitunut asenne oppia uusia taitoja! Positiivisella mielellä pääsee hyvin pitkälle.

Töitä on tarjolla eri tyyppisissä ravintoloissa ja työsuhteet voivat olla keikkaluonteisia tai määräaikaisia. Mahdollisuus myös pitkiin työsuhteisiin. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville ja painottuen ilta-aikaan, joten sinun tulee olla valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Edellytykset työnsaannille:

• Reipas ja ripeä työote

• Sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut luonne

• Hygieniapassi

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta!

Hae paikkaa viimeistään 25.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: lauri.myllyoja@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tarjoilijoita keikkailemaan Jyväskylään

Jyväskylä
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus