Skip to main content

Tarjoilijoita kesäsesonkiin Kuopioon

Tarjoilijoita kesäsesonkiin Kuopioon, Kuopio

Ravintola-alan ammattilainen, miltä kuulostaa kesäsesonki Kuopiossa?

Oletko ala carten ammattilainen vai nautitko työstä aamiaistarjoilun ja tilaustarjoilun parissa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme tarjoilijoita kesäsesonkiin!

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän hotelliympäristössä, jossa pääset näyttämään parastasi asiakaspalvelun ammattilaisena! Tarjoilijan työssä otat iloisena vastaan asiakkaat ja ohjaat heidät nauttimaan ainutlaatuisista makuelämyksistä. Tarjoilijan työ on asiakaspalvelua, tiimityötä ja vauhtia sekä ennen kaikkea hyvää fiilistä joka näkyy!

Toivomme sinulta:

  • alan koulutusta tai työkokemusta
  • paineensietokykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa
  • hyviä asiakaspalvelutaitoja
  • hygieniapassia
  • anniskelupassi ja/tai vastaavan hoitajan pätevyys on eduksesi
  • suomen ja englannin kielitaitoa

Me tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn arvostetulla asiakkaallamme! Samalla saat mahdollisuuden kerryttää lisää osaamista ravintola-alalta ammattilaisten joukossa.

Töitä on tarjolla koko kesäsesongin ajan, töiden alkaessa joustavasti jo toukokuun loppupuolella. Palkkaus MARA työehtosopimuksen mukaan, aiempi kokemus huomioiden. Työt sijaitsevat Kuopion keskustan alueella.

Haastattelemme tehtävään hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tehtävän pikaisesti!

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.

Hae paikkaa viimeistään 30.04.2021 mennessä klikkaamalla tästä.

Lisätietoja tehtävästä: 04578815379

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tarjoilijoita kesäsesonkiin Kuopioon

Barona HoReCa
Kuopio
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 16.04.2021

Jaa työpaikkailmoitus