Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tarjoilijoita pikkujoulukaudelle

Kirpeät syksyn pakkasaamut jo saapuneet ja katseemme lipuvat jo tunnelmalliseen syksyyn sekä pikkujoulukauteen!

Etsimme sinua, joka lehtien leijailtua maahan ja syksyn kääntyessä kohti pikkujoulukautta, palvelet asiakkaita loisteliaalla asiakaspalvelulla luoden lämpimän tunnelman asiakkaille.

Etsimme nyt Nurmekseen asiakasyritykseemme TARJOILIJOITA pikkujoulukauden keikkavuoroihin sekä joulun ajalle.

Toivomme, että ravintolamaailma on sinulle entuudestaan tuttu ja hakemasi työnkuva hallussa, mutta kaiken tämän osaamisen kruunaa tuikkiva asenteesi ja yhtä loistelias asiakaspalvelutaitosi. Eduksi on, mikäli sinulta sujuu työtehtävät myös baaritiskin takana.

Pikkujoulukauden työvuorot painottuvat pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin, joten työt sopivat oman työn tai opiskelun ohelle yhtä hyvin kuin punainen nenä Petteri Punakuonolle! Tarjolla työvuorot myös koko joulun ajalle, joten mikäli olet innokas viettämään joulusi työn parissa, se on mahdollista. Mikäli kuljet töihin Nurmeksen ulkopuolelta, on majoitus järjestetty työvuorojen ajaksi.

Tempaise itsesi pikkujoulutunnelmaan jo nyt ja varmista ettei joulua tarvitse odotella toimettomana – laita tonttumainen hakemuksesi jo nyt! Edellytämme sujuvaa suomen kieltä sekä hygieniapassia, anniskelupassi ei ole pakollinen, mutta eduksi.

Jos ajatuksesi on jo syksyn pimenevissä illoissa ja haluat lähteä töihin, laita hakemusta tulemaan! Aloitamme haastatteluprosessin jo hakuaikana.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 07.11.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: eveliina.lehto@barona.fi, 0505770766

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tarjoilijoita pikkujoulukaudelle

Barona HoReCa
75530 Nurmes
Joensuu
75700 Valtimo
80710 Kontiolahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 08.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus