Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tarjoilijoita talvisesonkiin, Lappi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka! Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan ympäri Suomea. Paikallinen Go On tiimi on apunasi. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Oletko haaveillut muutosta Lappiin, tai haluaisitko päästä kokemaan sesongin vilkkaassa Lapin talvisesongissa nietosten keskellä?

Tartu tilaisuuteen - etsimme nyt asiakasyrityksillemme Lappiin tarjoilijoita sesongiksi 2021-2022!

Go Onin kautta on huikea mahdollisuus päästä näyttämään parhain osaamisalueesi eri tyyppisissä asiakasyrityksissämme - miltä kuulostaisi työskentely esimerkiksi Rovaniemellä, missä palvelut ja luonto kohtaavat tai vaikkapa Utsjoella, Luostolla, Ylläksellä, Pyhällä, Saariselällä tai Ivalossa keskellä kauneinta Lapin talviluontoa ja aktiviteetteja?

Tarjoilijat työskentelevät kohteesta ja aiemmasta kokemuksesta riippuen esimerkiksi ala carte-, pikaruoka-, aamiais- tai buffettarjoilijan tehtävissä. Edellytämme aiempaa kokemusta tarjoilijan työtehtävistä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Tärkeintä kuitenkin on motivoitunut ja joustava työote sekä aito halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla!

Työtä on tarjolla asiakasyritystemme tarpeiden mukaan muutamasta viikosta usean kuukauden sesonkiin kohteesta ja omasta käytettävyydestäsi riippuen. Työsuhteen ehdoissa noudatamme Majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Go Onin välille, jolloin työntekijällä on Go Onin ammattilaisten tuki ja kattavat henkilöstöedut käytettävissään koko työsuhteen ajan. Asunto järjestyy. 

Hae tehtävää jättämällä hakemus Go Onin nettisivuilla www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi työ- ja koulutushistoriasi lisäksi millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, ja jos sinulla on jo toiveita sijainnin suhteen. Aloitamme haastattelut videohaastattelulla, johon tulee kutsu sähköpostilla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi ja Markus Nordberg, puh: 0400926354 / markus.nordberg@go-on.fi 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Tarjoilijoita talvisesonkiin, Lappi

Lappi
Tampere
Joensuu
Oulu
Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 06.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus