Skip to main content

Tarjoilijoita Vaasan Sähkö Areenalle

Tunnetko tyypin, joka on ehdoton tiimipelaaja? Jolle nopeasti muuttuvat pelitilanteet ovat elämän suola,
ja jonka hymy ei hyydy edes alivoimalla pelatessa tai jatkoajan tiukoissa paikoissa? Tyypin, jolla on jo jonkin verran kokemusta ravintola-alalta ja asiakaspalvelusta?

Ai tunnet? Jatka lukemista sillä me haluamme tämän tyypin osaksi joukkuettamme työskentelemään Vaasan Sähkö Areenan VIP-alueella ja aitioissa !

Etsimme innokkaita ravintola-alan tekijöitä tarjoilu- ja anniskelutehtäviin osaksi upouuden Vaasan Sähkö Areenan tapahtumatiimiä työskentelemään Areenan VIP-alueella ja aitioissa.

Tapahtumatiimi työskentelee Vaasan Sportin kotipeleissä sekä muissa Areenalla järjestettävissä tapahtumissa. Etsimme tekijöitä joilla olisi jo jonkin verran kokemusta ravintola-alalla työskentelystä. Työtehtävät painottuvat tarjoiluun sekä anniskeluun, mutta voivat vaihdella erilaisten myyntipisteiden ja ravintoloiden välillä. Työaika painottuu ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

Osana tapahtumatiimiä, sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa ravintola-alan supertähdeksi. Ravintola-alan osaajille tarjoamme haastavampia tehtäviä, joissa jokainen pääsee loistamaan.

Työt alkavat perehdytyksellä ja jatkuvat läpi kauden 2021-2022. Otteluohjelman ja kotipelit näet täältä.

Hakijan eduksi katsotaan:

  • Aiempi kokemus ravintola-alalta
  • Aiempi kokemus asiakaspalvelualalta
  • Sujuva suomen ja ruotsin kielen taito
  • Hygieniapassi
  • Anniskelupassi
  • Ennakkoluuloton, omatoiminen ja reipas asenne

Kiinnostuitko? Hae heti, sillä nyt rakennetaan yhdessä Vaasan Sportin kanssa Vaasan timanttisin tapahtumatiimi! Otetaan yhdessä askel kohti uutta.

Lisätietoja saat Baronan Vaasan toimistolta. Työsopimus solmitaan Baronan kanssa ja palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

Hae paikkaa viimeistään 26.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: vaasa@barona.fi

Vaasan Jäähallin ravintolat Oy

Vaasan Jäähallin Ravintoloissa pääset nauttimaan hyvästä fiiliksestä asiakkaiden ja jääkiekon merkeissä!

Vaasa Areenalla toisen kerroksen pääkäytävän varrella on laaja valikoima erilaisia kioskeja ja baareja, sekä 8 kpl aitioita. Kolmannessa kerroksessa palvelee tyylikäs 400 hengen ravintolakokonaisuus I-Mediat Lounge & Club, jossa VIP asiakkaat nauttivat maittavan buffetin ja katsovat parhailta paikoilta peliä. Arkisin kolmannessa kerroksessa tarjotaan lounasta.

Tarjolla on siis erilaisia työtehtäviä laidasta laitaan!

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tarjoilijoita Vaasan Sähkö Areenalle

Vaasan Jäähallin ravintolat Oy
Vaasa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja