Skip to main content

Tarjoilijoita Vierumäki Sportsille

Uusi Vierumäki

Vierumäen ravintoloiden luonne on inspiroiva, rohkea ja tarttuva. Meillä on aito tekemisen meininki, jossa monipuolinen ja maukas ruoka näkyy ja tuntuu. Sekoitamme tyylejä, tarinoimme ylpeydellä ja luomme elämyksiä arjessa. Ruoka- ja juomatuotteemme on urheilija- ja asiakaslähtöinen, vastuullinen ja ympäristöä kunnioittava. Vierumäen ravintoloissa kohtaavat pohjoisen vuodenaikojen vaihtelut ja makujen harmonia edistäen nautiskelijoiden ja urheilijoiden hyvinvointia ja terveyttä. Monipuolinen ja maukas ruoka, valloittavat juomat, yhdessäolo ja hauskanpito ovat osa vierumäkeläisyyttä.

Vierumäen ravintoloissa työtä tehdään arvojamme kunnioittaen; hymyillen, perinnettä unohtamatta, luonnon inspiroimana ja ponnistelemme yhdessä asiakkaidemme viihtymisen vuoksi.

Uudistuneet Vierumäen ravintolat kutsuvat kesäksi työntekijöitä. Vierumäen ravintolamaailma koostuu useammasta erilaisesta ravintolasta, jotka tarjoavat monipuolisia tehtävänkuvia koko kesän ajalle. Työtehtävät voidaan räätälöidä osaamisen mukaan, ja sinulla on mahdollisuus työskennellä joko hotellin aamiaistarjoilusta kahvilan ja terassimyynnin kautta elämysravintolan tarjoiluun savusaunoilla tai illallistarjoiluun à la carte -ravintolassa.

 

Tarjoilijoita

Etsinnässä on erilaisia ravintola-alan osaajia eri tehtäviin. Olit sitten buffet-, A la carte- tai cateringtarjoilija tai vaikka ruokaravintolan tarjoilija, töitä löytyy juuri sinulle. Ammattitaitoiselle ja alasta innostuneelle tekijälle, on mahdollista myös yhdistellä työtehtäviä.

Etsimämme tarjoilijat ovat ammattitaitoisia, asiakaspalveluhenkisiä sekä aidosti alasta kiinnostuneita. Työajat vaihtelevat 07-02 välisenä aikana aina maanantaista sunnuntaihin, ravintoloiden aukioloaikojen mukaan. Osaan ravintoloista on töitä jo heti tarjolla, ja kesän sesongin ollessa parhaimmillaan työtunteja kertyy reilusti. Työtunteja voimme katsoa toiveidesi mukaan, ja esimerkiksi aamu- ja iltavuoron yhdistäminen pienen siestan kautta onnistuu meillä vallan mainiosti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammattitaitoasi ja laajentamaan osaamistasi mahtavan henkilökunnan kanssa. Monipuolinen työympäristö takaa sen, että päivät ovat erilaisia ja työ pysyy mielenkiintoisena.

Tarvittaessa Vierumäeltä järjestyy sinulle majoitus pientä korvausta vastaan. Töiden ohella sinulla olisi siis myös mahdollista päästä nauttimaan Vierumäen kattavasta toimintaympäristöstä, sekä loistavista henkilökuntaeduista.

Työt voidaan aloittaa sovitusti 1.4.2022 – 31.10.2022 välisenä aikana, mutta osiin ravintoloihin on mahdollista päästä työllistymään jo aiemmin. Palkka räätälöidään oman osaamisen ja kokemuksen mukaan.  Työsopimus kirjoitetaan Eezyn kanssa, mutta tulevaisuudessa on mahdollisuus siirtyä suoraan Vierumäelle.

MUUTA

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.eezy.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

 

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti.

 

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Tarjoilijoita Vierumäki Sportsille

Eezy Oyj
Kymenlaakso
Iitti
Kouvola
Päijät-Häme
18150 Heinola
Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja