Skip to main content

Tarkastuspäällikkö, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Peltolantie 2D, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Toistaiseksi voimassa oleva, aloitus sopimuksen mukaan 


Tule meille tarkastuspäällikön virkaan rakentamaan uutta hyvinvointialuetta!

Nyt on tarjolla merkityksellinen työ historiallisen muutoksen toteuttajana. Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa ensi vuoden alusta sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme yhdessä dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.

Tarkastuspäällikkönä toimit hyvinvointialueen ulkoisen valvonnan avaintehtävässä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen tarkastuslautakunnan alaisuudessa. Tarkastuspäällikkönä teet toiminnan ja talouden tarkastuksia tilintarkastajan kanssa sovittavalla tavalla ja lautakunnan hyväksymän työohjelman mukaisesti. Tehtävässä valmistelet tarkastuslautakunnan käsiteltäväksi tulevat asiat, avustat lautakuntaa toiminnan ja talouden arviointitehtävässä ja toimit tarkastuslautakunnan esittelijänä. Tarkastuspäällikön tehtävät on määritelty Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 80 § ja 84 §:ssä. 

Tarkastuspäällikön viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuvaa ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys hallinnon ja talouden tarkastustehtäviin, sekä julkishallinnon tarkastustoimintaan. Viran hoitaminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. 

Viran palkkauksessa noudatetaan KVTES:n määräyksiä. Hakija voi esittää palkkatoiveen. Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista kunnallisen Viranhaltijalain 19 §:n perusteella. Valitulle voidaan tehdä turvallisuusselvitys valitun suostumuksella.

Tehtävä tarjoaa näköalanpaikan tulevalle hyvinvointialueelle. Haluatko sinä olla osana tätä historiallista uudistusta? Jätä hakemus jo tänään, jos kiinnostuit meistä!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuvaa ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys hallinnon ja talouden tarkastustehtäviin, sekä julkishallinnon tarkastustoimintaan

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Hannamari Harju, tarkastuslautakunnan sihteeri, [email protected] p. 040 355 9392 (poissa 27.7-8.8)

Mika Niikko, tarkastuslautakunnan puheenjohtaja [email protected] p. 0505120510



Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarkastuspäällikkö, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 08.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti