Skip to main content

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja, Pirkanmaa, Winclean Oy

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25 000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle tarvittaessa töihin kutsuttavaa siivoojaa Pirkanmaalle. 

Kyseessä on vakituinen ja osa-aikainen työsuhde. Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset siivoustehtävät Tampereella ja Kangasalla eri kohteissa. Työvuorot sijoittuvat lauantaille ja sunnuntaille. Tuntipalkka kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen palkkaryhmän 2 tai 3 mukainen riippuen kohteesta.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, perehdytyksen työtehtäviin ja sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Saat myös mukavat työkaverit ja tehokkaan työtiimin.

Tärkeintä tässä työssä on, että sinulta löytyy asiakaspalveluasennetta ja tunnollisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä riittävää suomen kielen taitoa. 

Työn on tarkoitus alkaa mahdollisimman pian ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tämä paikka sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä hakevalle.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, jätäthän hakemuksesi meille sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi ja osaamisestasi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Kira Forsgård, kira.forsgard@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.