Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Täysperävaununkuljettaja

Haussa TÄYSPERÄVAUNUNKULJETTAJA kappaletavara jakeluun!

Täysperävaununkuljettajan tehtävässä keräät, lastaat ja kuljetat kappaletarvikkeita asiakkaille. Terminaalit sijaitsevat Vantaalla, joten keräily ja lastaus tapahtuvat siellä. Jakelua tehdään pääkaupunkiseudulla mukaan lukien Helsingin seutu (mm. Nurmijärvi ja Järvenpää). Tehtävä vaatii ADR-kappaletavara kortin, mutta se pystytään tarpeen vaatiessa järjestämään työsuhteen alussa, mikäli hakijalla ei sitä ennestään ole.

Hakemamme henkilö voi olla jo alan vahva osaaja tai kuljetusalalla vasta aloitteleva henkilö. Tärkeintä tehtävässä pärjäämisen kannalta on motivaatio ja hyvä asenne työntekoa kohtaan. Kuljettajalle on valmiina hyvät puitteet työntekoa varten, kuten hyväkuntoinen kuljetuskalusto. Työtunteja on keskimäärin 80h/2vko. Vuoro alkaa yleensä aamulla klo 6-8 välillä ja työpäivän kesto on noin 10-12h.

Hakijalta odotamme:
- C-ajokortti
- Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Ahkeruutta ja tarkkuutta sekä joustavuutta työssä
- Mobiililaitteiden käytön osaamista

Tarjoamme:
- Tessin mukaisen palkkauksen
- Mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla
- Mahdollisuuden pitkäaikaiselle työuralle

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Uniflexin kanssa. Työsuhde on alkuun määräaikainen Uniflexin kautta, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä tämän jälkeen vakituiseksi työntekijäksi asiakkaan omille listoille.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Vilma Harju, s-posti: viivi.chan@uniflex.fi / puh. 040 6896164 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Täysperävaununkuljettaja

Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 06.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Iisalmi
Simtoon Entertainment
Odense
Eezy Oyj
Uusimaa