Skip to main content

Team Lead/Lead Developer

Haluatko olla mukana kasvavan ajoneuvodataan perustuvan start-upin johdossa ja päästä jättämään oman kädenjälkesi yrityksen liiketoiminnan kasvuun ja kehitykseen? Haemme nyt asiakkaallemme RoadCloudille ohjelmistokehitystaustan omaavaa konkaria uudeksi Team Leadiksi!

Etsinnässä on ohjelmistokehitys ja data engineering -tiimeille Team Lead, joka vastaa RoadCloudin ohjelmiston kehittämisestä ajoneuvoista pilven kautta asiakasrajapintaan asti. Tätä dynaamista roolia ei ole asetettu tiukkaan muottiin, ja sinun toivotaankin pystyvän aidosti ymmärtämään end-to-end järjestelmiä. RoadCloudin teknologia-stackki vaihtelee ajoneuvojen konepeltien alta web- ja natiiviapplikaatioihin, eivätkä hekään tee kaikkea itse, joten alihankinta, konsultointi tai freelance-kokemusta arvostetaan toden teolla.

Mitä työpöydältäsi löytyy?

Haussa on ennen kaikkea ihmisläheinen henkilö, jolla on ymmärrystä modernista ohjelmistokehityksestä ja joka yhdessä tiimin kanssa kehittää yrityksen palveluita ja teknologiaa vastaamaan liiketoiminnan tarpeita. Onkin oleellista, että olet helposti lähestyttävä, sinulta löytyy tunneälykkyyttä, osaat olla kannustava ja innostat ihmisiä.

Vastuullesi kuuluu kokonaisvaltainen tiimisi työnjohtaminen ja organisoiminen, mutta pääset myös osallistumaan kädet savessa toteutukseen sekä ohjelmointiin. Olet tärkeässä roolissa johtoryhmässä, osallistuen tarvittaessa myös hallituksen kokouksiin, ja olet aktiivisesti sekä poikkitoiminnallisesti yhteistyössä tiimisi, kollegoittesi sekä asiakkaiden kanssa. Päivittäisessä työssäsi vastaat RoudCloudin SAAS-ohjelmistotuotteen kehittämisestä, ylläpidosta ja laajentamisesta uusille alueille sekä seuraat ja raportoit edistymistä. Toimit myös vahvasti asiakasrajapinnassa konsultoiden asiakkaita tuomalla oman näkemyksesi ja panoksesi esille. Oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi kautta rooli voidaan muokata myös paremmin CTO-tittelin alle istuvaksi.

Tässä tehtävässä sinulla on loistava mahdollisuus rakentaa omaa rooliasi sekä tuoda omia ideoitasi ja toimintatapoja osaksi RoadCloudin kasvavaa ja kansainvälistyvää toimintaa!

Tällä hetkellä käytössä ovat seuraavat teknologiat: AWS, Docker, Kubernetes, embedded Linux, CAN bus, Python, Node.js & PostGIS.

Toivoisimme hakemallamme henkilöllä olevan:

  • Useamman vuoden kokemus modernista ohjelmistokehityksestä.
  • Ymmärrystä laadukkaista ohjelmistoratkaisuista ja niiden menestyksekkäästä toteuttamisesta.
  • Kokemusta tiimin vetämisestä tai aitoa halua ja motivaatiota siirtyä sellaiseen rooliin.
  • Ongelmanratkaisukykyä sekä avoin, proaktiivinen ja ennakkoluuloton asenne.
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito.

Eduksi työssäsi on:

  • Kokemus asiakaslähtöisestä ohjelmistosuunnittelusta ja -kehittämisestä.
  • Aiempi tietotaito muuntaa asiakastoiveet teknisiksi määrittelyiksi ja ratkaisuiksi.
  • Vahva pilviarkkitehtuurin ja teknologian ymmärrys (mm. AWS, Docker, Kubernetes, serverless).
  • Aiempi kokemus paikkatietojärjestelmien (GIS) kanssa työskentelystä.
  • Tuntemus rekrytointiprosesseista ja niiden viemisestä alusta loppuun.

RoadCloud tarjoaa sinulle

Mahdollisuuden olla osa kasvuyrityksen menestystä ja tarinaa - tässä roolissa pääset vaikuttamaan teknologiavalintoihin, liiketoimintaan ja ennen kaikkea liikenneturvallisuuteen!

RoadCloud on vahvasti kasvava oman alansa johtava datayritys, joka arvostaa ihmisiä, matalaa hierarkiaa, avointa dialogia sekä itseohjautuvaa ja innostavaa työkulttuuria. Yrityksessä kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa ja jättää omaa kädenjälki toiminnan kehittämiseen. Sinulle on tarjolla kattavat edut, optio-ohjelma palkan päälle, omavalintaiset työvälineet, joustavat työajat ja mukavat työtilat Espoon Tapiolan toimistossa.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Jos heräsi, niin valjastathan osaamisesi hakemuksen muotoon ja jätä se ansioluettelosi tai LinkedIn profiilisi sekä palkkatoiveen kera meille mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistyvät heti ja työt alkavat mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Janette Andersson, 0207290839 tai [email protected] 

Huom! Poolian ja Poolia IT:n rekrytoijia on tavattavissa myös #contactforum -rekrytointitapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 28.2.

RoadCloud Oy

RoadCloud on Connected Car data-alusta, joka tarjoaa dataa tien kunnossapitoon ja liikennetietojärjestelmien kanssa toimiville yrityksille. Avaintuotteemme tarjoaa tarkkaa ja luotettavaa tieolosuhdedataa, jonka merkittävyys on kasvanut tien kunnossapidossa autonomisten ajoneuvojen lisääntyessä. Datamme auttaa tekemään teistä turvallisempia.

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti