Skip to main content

Team Lead Henkilöasiakkaiden päivittäispalveluihin Kuopioon

Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisissa tausta- ja asiantuntijatehtävissä.

Haemme Tribedon Henkilöasiakkaiden päivittäispalvelualueelle Team Leadia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon.

Työtehtäviisi kuuluvat hallinnollisen esihenkilön tehtävät, arjen yhteistyö tilaavan OP:n kumppanin kanssa, rekrytointien edistäminen, sekä oman tiimin ja palvelualueen johtaminen laatu- ja tulostavoitteiden mukaisesti. Työssäsi toimit osana palvelualueen johtotiimiä muiden Team Lead -kollegoidesi kanssa ja raportoit palvelualueen päällikölle.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä kokemusta vastuullisesta palveluiden ohjaamisesta ja/tai valmentavista tehtävistä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen finanssialalta ja erityisesti päivittäisasioinnin parista.

Sinulla on vahva asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ote ja näyttöjä erinomaisista tiimityöskentelytaidoista. Kehität tiimiäsi valmentavan esihenkilötyön opein, auttaen jokaista kasvamaan omassa tehtävässään asiakaspalvelun ammattilaiseksi.

Tehtävässään Team Lead mahdollistaa ja varmistaa tiiminsä hallitun kasvun, edistää yhtiömme työnantajamielikuvaa sekä kasvattaa tiimin kyvykkyyttä. 

Menestyt tehtävässä, kun olet palveluhenkinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti, mutta myös HR-näkökulma on lähellä sydäntäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön ketterässä ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä esihenkilötyössä. Tehtävän palkkaus on 2900–3400 €/kk.

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumausainetesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelualueen päällikkö Aatu Qvist. Hänet tavoitat puhelimitse to 28.7. klo 13–14, ti 2.8. klo 13–14 ja ti 9.8. klo 15–16 numerosta 040 663 8033, ja sähköpostitse osoitteesta [email protected].


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Team Lead Henkilöasiakkaiden päivittäispalveluihin Kuopioon

Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.08.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti