Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Team Leader, Business Services Centre, K-ryhmä, Tampere (etätyömahdollisuus)

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Kesko Business Services Centreen (BSC) Payroll Services yksikön kauppiaspalkanlaskennan tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Team Leaderia. Työpaikka sijaitsee Tampereella, mutta tehtävää voit hoitaa myös etänä, kunhan olet valmis matkustamaan Tampereelle n. 1–2 päivänä viikoittain.

K-ryhmä ottaa harppauksen tulevaisuuteen järjestelmäuudistuksen myötä. Team Leaderin roolissa pääset mukaan kehittämään organisaation tekemistä alan huipputeknologialla. Tehtävässäsi toimit Director, Payroll Services ohjauksessa ja olet toimintayksikkösi johtoryhmän jäsen (Process Management Group). Toimit tiimisi henkilöjohtajana ja mahdollistat tiimisi tavoitteiden saavuttamisen. Tiiminvetäjänä työskentelet tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kuten K-kauppias-asiakkaiden kanssa. Vaikuttavan ja selkeän vuoropuhelun myötä varmistat osaltasi korkealaatuisen asiakaskokemuksen toteutumisen ja kumppanuuden syventymisen.

Edellytämme sinulta

- Kokemusta ja näkemystä palkanlaskennan nykyaikaisista prosesseista
- Aiempaa kokemusta valmentavasta esimiestyöstä
- Paineensietokykyä, organisointitaitoa ja joustavuutta
- Aitoa halua ja kykyä kehittää ja kyseenalaistaa toimintoja, kykyä johtaa muutosta rakentavalla otteella
- Innostusta teknologiasta, datan hyödyntämisestä ja mittareista
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä vaikuttavaan viestintään
- Uusien asioiden nopeaa oppimiskykyä sekä kykyä soveltaa aiemmin oppimaasi uusissa tilanteissa
- Soveltuvan alan tutkintoa
- MS-Office -ohjelmien sujuvaa käyttöä, kokemusta palkanlaskentajärjestelmistä
- Hyvää suomen kielen taitoa ja sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

- Mielenkiintoisen ja vaativan vastuualueen
- Näköalapaikan ja vaikutusmahdollisuudet Kesko-konsernin palkanlaskennan prosesseihin ja älykkäisiin palkkahallinnon ratkaisuihin.
- Tiimin, jossa on hyvä yhteishenki, tekemisen meininki ja ammattitaitoiset työtoverit
- Hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisen kaupan alan palveluyrityksessä
- Hyvät henkilöstöedut
- Modernit, Tampereella keskeisellä paikalla sijaitsevat toimitilat ja työskentelymuodot

K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman. Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Kiinnostuitko?

Business Services Centre (BSC) tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita Kesko-konsernin yhtiöille ja K-ryhmän kauppiaille. BSC:n asiakkailleen tuottamia palveluita ovat kirjanpito, laskutus, osto- ja myyntireskontrat ja muut taloushallinnon palvelut sekä palkanlaskentaan ja työsuhteeseen liittyvä palvelut. BSC:n toimipisteessä Tampereella työskentelee noin 250 henkilöä.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia ja suoritamme haastatteluja jo hakuaikana.

Ennen työsuhteen alkua K-ryhmä suorittaa huumausainetestaukset sekä tarkistaa luottotiedot. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsopimus solmitaan suoraan K-ryhmän kanssa.

Lisätietoja

Sanna Apiainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
045 7881 5660
sanna.apiainen@staffpoint.fi

Team Leader, Business Services Centre, K-ryhmä, Tampere (etätyömahdollisuus)

Pohjanmaa
Vaasa
Vakituinen, Etätyö, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus