Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Team Leader, Valokuitunen, Pori

Koetko sisäistä paloa tiiminvetäjän rooliin, mutta sinulla ei ole aiempaa kokemusta? Oletko valmis vetämään myyntihousut jalkaan ja saat draivia onnistuneista kaupoista? Koetko aitoa kiinnostusta myyntityöhön sekä rohkeutta kohdata ja johtaa erilaisia ihmisiä? Tässä on matkalippusi kohti tiiminvetäjän roolia Valokuitusen riveissä.

Seuraavat pysähdyspaikkamme ovat: Myyjä, vastuumyyjä, Team Leader trainee sekä päätepysäkkinä Team Leader, hyvää matkaa!

<b>Myyjän</b> roolissa opit 3kk aikana myynnin perusteet ensin kattavalla perehdytysjaksolla, johon sisältyy tuote- ja myyntikoulutukset. Tämä jälkeen hyppäät kentälle, eli pientaloalueille kotitalouksien oville kohtaamaan potentiaaliset, jo lämpimänä olevat asiakkaat. Saat kokonaiskuvan myyntikampanjoista sekä solmit tehokkaasti kauppaa myynti kirkkaana mielessä.

<b>Vastuumyyjän</b> saappaisiin hyppäät noin 2kk ajaksi, jolloin tarkoituksena on viedä ainakin yksi onnistunut myyntikampanja maaliin, jossa Team Leader on tukenasi. Opettelet yhdessä Team Leaderin kanssa esihenkilötaitoja, työvuorosuunnittelua, aluekierron suunnittelua sekä seuraamista, avustat rekrytoinneissa, sekä perehdytät vähintään yhden uuden myyjätulokkaan.

<b>Team Leader Trainee</b> -jakso kestää kokonaisuudessaan 6kk, jonka aikana kehityt varsinaiseen team leaderin rooliin. Viet kampanjoita läpi oma-aloitteellisesti, teet itsenäisesti rekrytointeja, onnistut myynnissä sekä itsenäisesti, että tiimin kanssa päivä päivältä paremmin sekä saat erinomaista kokemusta esihenkilötyöstä.

<b>Team Leader</b> -paketti on valmis, jonka jälkeen siirryt Valokuitusen palkkalistoille tiiminvetäjän rooliin.

Myytäväksi saat laadukkaan Valokuidun, joka mahdollistaa asukkaille rajattoman ja ongelmattoman nettiyhteyden kaikkina vuorokaudenaikoina kodin joka kolkassa. Jos siis asukkaan netti toimii, kuin junan vessa, pääset mahdollistamaan hänen mutkattomat Netflix -hetket. Myynti tapahtuu asukkaiden ovilla pientaloalueilla, johon tiimi jalkautuu Porin alueella. Asukkaat ovat jo valmiiksi tietoisia Valokuidusta ennakkomarkkinoinnin myötä, joten alueet ovat jo valmiiksi lämpimiä. Tällöin sinun tehtäväksesi jää varmistaa, että asukas välttyy harmailta hiuksilta hitaan nettiyhteyden vuoksi, ja teet kaupat tulevaisuuden nettiyhteydestä, Valokuidusta.

Työ alkaa perehdytyksellä heinäkuun aikana. Työvuorot sijoittuvat arkeen ja viikonloppuihin: ma–pe klo 16.00–20.00 välille ja la - su klo 10–18.00 välille. Työtunteja kertyy noin 16–25 h/vko. Toivomme kuitenkin, että pystyt sitoutumaan vähintään 16 h/vko sopimukseen, jolloin sinulla on myös paremmat mahdollisuudet kehittyä tehtävässä. Työstä maksetaan kilpailukykyinen pohjapalkka 12,50 €/h + sopimuksen mukaan maksettava provisio. Tässä työssä tienaat keskimäärin noin 17€ /h.

Edellytämme sinulta

Aitoa kiinnostusta myyntityöhön sekä rohkeutta kohdata erilaisia ihmisiä
Halua johtaa tiimiä omalla esimerkillä, sekä kannustaa tiimiä tekemään parasta tulosta, olettehan te voittava joukkue
Reipasta palveluasennetta ja sekä kykyä innostavaan vuorovaikutukseen
Halua oppia tekemään tuloksellista myyntityötä
Halua sitoutua voimakkaasti kehittyvään organisaatioon

Tarjoamme sinulle

Ainutlaatuisen polun esihenkilötehtäviin, jossa olemme tukenasi aina ensimetreiltä lähtien. Tulet oppimaan työn käytännönläheisesti ja saat apua työhösi matalalla kynnyksellä. Tahtotilanamme on, että olet päivä päivältä valmiimpi Team Leader
Esiteltäväksi ja myytäväksi tuotteen, joka on osa parempaa ja digitaalisempaa tulevaisuutta. Nettiyhteys on suuri osa Suomalaisten arkea, joten tuotetta on mukava markkinoida jo valmiiksi kiinnostuneille asukkaille
Tässä työssä pääset kehittämään omia myynti- ja neuvottelutaitoja, jotka ovat hyödyllinen lisä omaan ammatilliseen osaamiseen sekä ansioluetteloon
Työ on osa-aikainen, joten se on mahdollista sovittaa omiin aikatauluihin, kuten opintojen tai toisen työn sekä vapaa-ajan ohelle
Työstä on mahdollisuus tulla kokoaikainen ja haluamme sitoa hyvät sekä luotettavat tekijät vastuullisempaan rooliin
Osa-aikaisuus ei ole kuitenkaan palkkanauhan loppusumman kasvattamisen esteenä. Tarjoamme pohjapalkan lisäksi kannustavan sopimuksen mukaisen provision
Vakituisen työtehtävän, jossa pääset kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja luomaan ikimuistoisia kontakteja

Kiinnostuitko?

Olethan nopea, jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta. Työntekijävalintoja tehdään jo ennen hakuajan sulkeutumista. Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti. Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi. Meille on erittäin tärkeä tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Haastattelu toteutetaan videohaastatteluna Recright-työkalun kautta, joten tarkkailethan sähköpostiasi (myös roskapostikansiota), jonne mahdollinen haastattelukutsu saapuu.

Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi

Team Leader, Valokuitunen, Pori

Satakunta
Pori
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 30.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus