Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Team Manager, Order & Delivery

Etsimme ammattilaista Team Manager -rooliin tilaus-, toimitus-, elinkaarenhallinta- ja tuotetiedon ylläpidosta vastaavaan tiimiimme. Tässä monipuolisessa esihenkilötyössä pääset huolehtimaan laajalla skaalalla asioiden päivittäisestä sujuvuudesta tiimiläisten hyvinvointia unohtamatta.

Roolissa voit työskennellä missä vain kymmenestä toimistossamme, mutta suurin osa tulevasta tiimistäsi on Jyväskylässä tai pääkaupunkiseudulla. Halutessasi osan työstä voit tehdä myös etänä. Toivotamme uuden Team Managerin aloittamaan mahdollisimman pian joukossamme! Oletko se sinä etsimämme osaaja?

Seuraava mahdollisuutesi?

Tiimin tehtävä on tuottaa positiivisella otteella asiakas, - sekä sidosryhmäpalvelua verkkokauppojemme taustatoiminteissa sekä laitteiden elinkaarenhallintapalvelussa. Työkielenä tiimin sisällä on suomi, mutta kirjallista materiaalia sekä asiakaskontaktointia toteutetaan asiakkaan-, ja sidosryhmien toiveiden mukaan myös englanniksi.

Päivittäistä tekemistämme ohjaa halu huolehtia siitä, että asiakkaidemme asiat hoituvat kaikilta osin mallikkaasti ja meillä on tiimissä kaikilla hyvä olla. Meille saapuvista työpyynnöistä hoidamme koko tilaus-toimitus-elinkaarenhallintaputken joko itsenäisesti tai sidosryhmien kanssa. Kannamme omalta osaltamme merkittävää vastuuta kokonaisprosessin sujuvuudesta.

Jokaisella Telia Inmics-Nebulan henkilöllä on omalta osaltaan mahdollisuus ja vastuu olla mukana kehittämässä niin ulkoisen kuin sisäisen asiakkaan asiakaskokemusta – meillä kehitysehdotuksia ja aktiivista vuoropuhelua arvostetaan. Yhteistyö apunasi tiimin eri osista vastaavien Team Supportien, eri sidosryhmien sekä esihenkilökollegoiden kanssa on erittäin tiivistä.

Order & Delivery Team Managerina pääset päivittäin IT laite-  ja lisenssikaupankäynnin näköalapaikalle mahdollistamaan Telia Inmics-Nebulan kattavan B2B tarjoaman tuottamista asiakkaillemme.

Tehtäväsi sisältää mm. seuraavia asioita:

  • Huolehtia jokaisen tiimin jäsenen päivittäisestä hyvinvoinnista
  • Huolehtia sujuvasta yhteistyöstä sidosryhmien kanssa
  • Ideoida ja jalkauttaa tiimin toiminnan kehittämistä yhdessä muiden kanssa
  • Varmistaa resurssien riittävyys vaihtelevissa tilanteissa
  • Viestintää sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille, kirjallisesti ja puheviestimiä käyttäen

Kuka sinä olet?

Tehtävässä menestyt, kun sinulta löytyy kykyä heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen hyvän palveluasenteen säilyttäen sekä voimaa tunnistaa haastavissakin tilanteissa tilanteen tarjoamat mahdollisuudet. Sinulta tulee löytyä kyvykkyyttä viedä asiat maaliin asti positiivisella, mutta jämäkällä otteella. Toivottavaa olisi, että sinulla on kokemusta laite- / palvelutuotannon tilaus- toimitusprosesseista ja niihin liittyvistä järjestelmistä.

Osaamisesi ja kokemuksesi, josta on apua tehtävässä:

  • Kaupallista tai teknillistä koulutusta tai niihin suuntautuvia opintoja / kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • Tuotetietämystä yritysasiakkailla käytössä olevista ICT laitteista ja -palveluista
  • Olet selkeä suullisessa ja kirjallisessa ilmaisussa sekä suomeksi että englanniksi

Enemmän kuin pelkkä työpaikka

Telialla työskentelet motivoivassa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, joustavan työnantajan hyvine henkilöstöetuineen sekä tuen, jotta voit kasvaa haluamaasi suuntaan.

Innostuitko?

Jos haluat osaksi yhteistä matkaamme, niin hae tehtävään viimeistään 29.8.2022. Liitäthän mukaan CV:n ja hakukirjeen, jossa haluaisimme kuulla kokemuksesi ja motivaatiosi, jotka tukisivat menestystäsi tässä tehtävässä.

Lisätietoa saat halutessasi palkkaavalta esihenkilöltä, Jarno Rovio +358 50 4479660 tai [email protected]

WELCOME TO TELIA – HOME TO YOUR NEXT BIG OPPORTUNITY!

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With almost 550+ experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in ten locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Team Manager, Order & Delivery

Telia Inmics-Nebula
Helsinki
Tampere
Turku
Lahti
Lappeenranta
Jyväskylä
Kuopio
Joensuu
Vaasa
Oulu
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen

Julkaistu 30.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti