Skip to main content

Technical Advisor

Etsimme globaalille IT ulkoistuspalveluita tarjoavalle yritysasiakkaallemme kielitaitoisia Technical Advisoreita vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteelle. Tässä tehtävässä pääset aloittamaan työt pikaisellakin aikataululla vaikka heti!

Mistä on kyse?

Työtehtäviin kuuluu 1-tason laaja tekninen asiakastukityö Windows työasemaympäristöön liittyen, sisältäen myös mm. etäasennuksia ja käyttöopastusta. Työssä vastataan yritysasiakkaiden tukipyyntöihin, tehdään vianmäärittelyä sekä ratkotaan laite- ja sovellustukeen liittyviä teknisiä vika- ja häiriötilanteita etäyhteyksiä hyödyntäen.

Työ on vahvasti puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvaa asiakaspalvelua ja on välillä hyvinkin hektistä, joten toivomme kykyä työskennellä myös ajoittaisen kiireen keskellä. Yhteydenottoja tulee laajasti erityyppisistä asioista työasemiin, järjestelmiin ja oheislaitteisiin liittyen suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Mitä odotamme?

Voit olla jo urallasi edennyt osaaja tai vastavalmistunut IT-tradenomi, datanomi tai insinööri, jos sinulta löytyy jo jotain kokemusta IT-tuen/service deskin tyyppisistä tehtävistä. Myös harrastuneisuus tietotekniikan parista on erittäin arvokasta. 

Sinulla löytyy kokemusta asiakaspalvelutehtävissä ja viihdyt ihmisten parissa, neuvoen ja auttaen heitä päivittäisissä tietotekniikkaan liittyvissä vikatilanteissa. Yhteydenottoja tulee laajasti hyvin erityyppisistä asioista, joten työskentely vaatii myös oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta tiedon ja ratkaisujen hakemiseen. 

Tässä kyseisessä tiimissä yhteydenottoja tulee suomeksi ja englanniksi, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä näillä kielillä. Yhteydenottoja tulee myös ruotsiksi, joten myös tämän kielen erinomainen osaaminen on eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän isossa ja kansainvälisessä yrityksessä, erittäin mukavan ja osaavan tiimin sekä esihenkilön tuen, nykyaikaisen työympäristön sekä mahdollisuuden monipuoliseen tekniseen kehittymiseen. Tämä tehtävä on erinomainen mahdollisuus saada työura käyntiin tunnetussa ja hyvämaineisessa IT-alan palveluyrityksessä.

Kiinnostuitko? 

Jos kiinnostuit, niin lähetäthän meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti. Haastattelut käynnistyvät jo hakuprosessin aikana ja työt alkavat mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa Annastiina Korpi (020 7290 835 & annastiina@poolia.fi) ja Neea Turunen (020 7290 843 & neea@poolia.fi).

Poolia IT on myös mukana Oikotien, Ohjelmisto- ja e-business ry:n ja Sovelton #juniorittöihin -kampanjassa - ilman junnuja ei tule sennuja!

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Technical Advisor

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 15.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus