Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Technician Analytics

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme lopputuotteen laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta.
Tarjoamme työympäristön, jossa voit hyödyntää osaamistasi ja työlläsi on merkitystä.  Jos haluat vaikuttaa, innovoida ja nähdä työsi tuloksia kansainvälisessä, alan johtavassa yrityksessä, Kemira on sinua varten.

Haemme Kemiran R&D Espoon toimipisteeseen laboranttia. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 asti. Tässä tehtävässä hoidat asiakasnäytteiden analysointia. Tehtäväsi sisältää monipuolista analytiikkaa sekä analyysimenetelmien kehittämistä ja ylläpitämistä. Tehtävään sisältyy myös laboratorion laitteiden peruskunnossapito, kalibrointi ja analyysimenetelmien tarkistaminen.

Tarjoamme:
•    Mielenkiintoisen, monipuolisen ja vaihtelevan tehtävän tutkimuksessa, jossa mahdollisuus kasvattaa osaamistaan
•    Hyvän työyhteisön ja asiantuntijaorganisaation tuen työtehtävissä menestymiseen
•    Työn globaalissa suomalaisessa yhtiössä, joka on sitoutunut innovaatioihin, huolehtii ihmisistä ja ympäristöstä sekä on sitoutunut asiakkaiden menestykseen.

Tarvitset:
•    Tehtävään soveltuvan laboratorioanalyytikon, laborantin tai vastaavan koulutuksen 
•    Kokemusta (1v) analytiikasta, laboratoriotyöstä ja kromatografiasta
•    Yhteistyötaitoja, silmää yksityiskohdille ja kykyä ja innostusta oppia uutta
•    Halua ottaa vastuuta työstäsi
•    Osaamista sähköisistä työvälineistä ja ohjelmista (MS Office)

Lisätietoja tehtävästä antaa Analytiikan esimies Outi Grönfors sähköpostitse (outi.gronfors@kemira.com) tai puhelimitse 044 272 9305.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen www.kemira.com/careers ; All open positions -osion kautta viimeistään 17.8.2021. Liitä mukaan ansioluettelosi.

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme lopputuotteen laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta. Keskitymme massa- ja paperi-, öljy- ja kaivosteollisuuteen sekä veden käsittelyyn. Vuonna 2020 Kemiran liikevaihto oli noin 2,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 5 000. Kemiran osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Technician Analytics

Espoo
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 18.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus