Skip to main content

Tehdasjärjestelmien kehityspäällikkö

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Fibre

www.metsafibre.com 

Metsä Fibre is a leading producer of bioproducts, biochemicals and bioenergy. We are the world's largest producer of softwood market pulp and a globally significant manufacturer of sawn timber. There is a growing demand for our high-quality products, as renewable wood provides a responsible alternative to fossil-based materials.

 

In 2020 our sales totalled approximately EUR 1,8 billion, and we have around 1,300 employees. Metsä Fibre is part of Metsä Group.

 

 

Haemme Metsä Fibren tekniseen kehitykseen ja tukeen

 

TEHDASJÄRJESTELMIEN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

 

toimimaan sahaliiketoiminnassa

 

Millainen työ sinua odottaa?

 

Tehdasjärjestelmien kehityspäällikkönä tehtäviisi kuuluu tehdasjärjestelmien ja tärkeimpien mittalaitteiden kehitystehtävät sekä elinkaarihallinta sahoilla. Toimit asiantuntijana tuotannon suuntaan järjestelmiin ja mittalaitetekniikkaan liittyvissä kysymyksissä. Vastaat tuotannon tarpeisiin vastuualueeseesi liittyen, johon lukeutuu mm. järjestelmien ja laitteistojen käytettävyys, suorituskyky, kapasiteetti, ja kunnossapidettävyys. Varmistat yhdenmukaiset toteutuskonseptit sahojen välillä järjestelmien ja järjestelmäliityntöjen osalta.

 

Työssäsi huomioit tehdasjärjestelmien tietoturvaan liittyvät asiat, ja viestit vastuualueesi oleelliset huomioitavat asiat sekä mahdollisten uusintojen perusteet johdolle. Osallistut tehtaiden pitkän tähtäimen suunnitteluun, jossa varmistat, että uusinnat/hankinnat toteutetaan oikea-aikaisesti ja tarkoituksenmukaisilla ratkaisuilla. Tehtäviisi kuuluu tiivis yhteistyö tuotannon, kunnossapidon, ICT:n ja laitetoimittajan kanssa. Osallistut myös tärkeimpien hankkeiden hankintaan ja projektinhoitoon.

 

Tehtävä sijaitsee jollakin Metsä Fibren tehdaspaikkakunnalla. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävässä edellytetään matkustamisvalmiutta.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Sinulla on hyvät yhteistyötaidot, hallitset sujuvasti kokonaisuuksia ja sinulla on proaktiivinen lähestymistapa toiminnan kehittämiseksi. Odotamme sinulta tehdasjärjestelmien, automaatio- ja mittalaitetekniikan osaamista, ymmärrystä tuotantoprosessin ja automaatiojärjestelmien välisistä rajapinnoista sekä ICT- ja tietoturvaosaamista. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi tekniseltä-, automaatio- tai ICT- alalta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Sahaliiketoiminnan ja valmistavan teollisuuden aikaisempi kokemus katsotaan eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

 

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Tehtävässä on vastuullinen ja monipuolinen toimenkuva sekä laaja toiminta-alue, jossa pääset aidosti vaikuttamaan sahaliiketoiminnan kehittämiseen.

 

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

 

Haluatko kuulla lisää? Soita!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Ilkka Poikolainen (puh. 050 5987 370) ke 4.8.2021 klo 12-14, to 5.8.2021 klo 12-14 ja ma 9.8.2021 klo 13-15.

 

Miten prosessi etenee?

 

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 10.8.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Tehdasjärjestelmien kehityspäällikkö

Rauma
Lappeenranta
21870 Pöytyä
Hämeenlinna
29900 Merikarvia
35800 Mänttä-Vilppula
Kemi
Äänekoski
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus