Skip to main content

Tehdasmuseon oppaita Verlaan

Idyllinen maailmanperintökohde Verlan puuhiomo ja pahvitehdas sijaitsee Pohjois-Kymenlaaksossa, noin 30 kilometrin päässä Kouvolan keskustasta. Verla avattiin Suomen ensimmäisenä tehdasmuseona 1972 ja UNESCOn maailmanperintöluetteloon se hyväksyttiin 1996. Kohteen omistaja ja ylläpitäjä on UPM-Kymmene Oyj. www.verla.fi

Haemme nyt UPM Verlan tehdasmuseon toimeksiannosta oppaita museokaudelle 3.5. - 30.9.2022. Työsuhteiden pituudet ovat 2-5 kuukautta.

Työtehtäviisi kuuluu tehdasmuseon yleisöopastusten lisäksi asiakaspalvelu ja museokaupan hoito. Opas osallistuu myös museon muihin avustaviin tehtäviin. Edellytämme oma-aloitteisuutta sekä hyvää asiakaspalvelu- ja esiintymistaitoa. Reipas ja iloinen asenne auttaa tässä työssä.

Kansainvälisten vieraiden osuus Verlassa on merkittävä, joten oppailta edellytetään erinomaista suomen ja englannin kielitaitoa. Muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi.

Työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Viikkovapaat ovat pääsääntöisesti arkisin.

Haethan tehtävään pian osoitteessa www.adecco.fi , sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Hakuaika päättyy 06.02.2022. Ilmoitathan hakemuksessasi käytettävyytesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Suvi Blomqvist p. 040 635 7649 tai suvi.blomqvist@adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Suvi Blomqvist, suvi.blomqvist@adecco.fi

Tehdasmuseon oppaita Verlaan

Adecco
Kouvola
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja