Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tehdastyöntekijöitä, Vierumäki

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa töitä teollisuusalan ammattilaisille. Me arvostamme osaamista ja etsimmekin teollisuusalan parhaita timatteja, mutta hyvällä asenteella pääset jo pitkälle. Toimimme koko Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä ja Porvoon keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin ja vakinaistamme parhaat.

Etsimme nyt asiakkaallemme useampaa timanttisen asenteen omaavaa TEHDASTYÖNTEKIJÄÄ Vierumäen liimapuutehtaalle.

Tehdastyöntekijänä voit toimia eri tehtävissä esimerkiksi kokoonpano- tai pakkaustehtävissä. Aikaisempi työkokemus teollisuuden parista on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Hyvällä työmotivaatiolla ja oma-aloitteisella asenteella pärjäät tässä työssä hyvin, lisäksi edellytämme hyvää fyysistä kuntoa, sillä tehtaalla töitä tehdään pääsääntöisesti käsin. Erilaisten akkukoneiden käyttökokemus on eduksi.

Tehtaalla työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä arkisin, mutta toivomme hakijoilta valmiutta viikonlopputöihin etenkin tuotantohuippujen aikaan. Työt pääset aloittamaan nopeallakin aikataululla sopimuksen mukaan. Palkka on TES:n mukainen.

Jos uskot olevasi etsimämme tekijä, jätä hakemus tästä! Koska haemme useampaa työntekijää, muista vinkata kaverillesi avoimesta paikasta.

Eikö tämä ollut etsimäsi teollisuusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme www.promesta.fi tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity teollisuusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia Uusimaan teollisuudessa alkaa päivittäin ja voimme huomioida hakemuksesi myös muihin soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös mahdolliset suosittelijasi, kuten edelliset esihenkilösi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti