Skip to main content

Tekniikasta kiinnostunut elokuvateatterityöntekijä

Rakastatko elokuvia? Haluatko työskennellä asiakkaiden ja tekniikan parissa inspiroivassa ympäristössä? Toivoisitko, että voisit työskennellä omalla värikkäällä persoonallasi työpaikalla?

Haemme Finnkino Fantasiaan Jyväskylään elokuvateatterityöntekijää, joka on kiinnostunut tekniikan työtehtävistä. Kesän kovin saliohjelma odottaa sinua. Hae mukaan!

Elokuvateatterityöntekijänä tehtäväsi on luoda asiakkaille ainutlaatuista ja elämyksellistä elokuvaympäristöä. Työpäiviisi kuuluu mm. lippujen myyntiä, popcornin paistamista, myymälästä, anniskelusta ja saleista huolehtimista sekä leffanäytöksien isännöimistä. Arvostamme positiivista myyntiasennetta työssä. Toivomme sinulta myös lisäksi kiinnostusta teknologiaan ja näppäryyttä tietotekniikan kanssa, sillä sinulla on mahdollisuus työskennellä myös elokuvateatteritekniikan parissa!

Sinä:

• nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja hallitset haastavammatkin asiakaspalvelutilanteet

• ymmärrät suosittelevan myynnin merkityksen ja osaat käyttää sitä työssäsi

• olet paineensietokykyinen ja kykenevä heittäytymään myös yllättävissä tilanteissa

• hoidat työsi oma-aloitteisesti ja luot hyvää yhteishenkeä työporukkaan

• teet omalla persoonallasi asiakkaiden käynnistä elämyksen

• pystyt työskentelemään ilta- ja viikonloppupainotuksella eri pituisissa vuoroissa

• olet kiinnostunut elokuva-alasta ja tekniikan tehtävistä

• kirjoitat, puhut ja ymmärrät sujuvasti myös englantia

Me:

• tarjoamme mitä parhaimman työyhteisön ja -ympäristön, jossa on hyvä fiilis tehdä monipuolisia työtehtäviä

• Finnkino tarjoaa sinulle leffaedun ja tehtävien edellyttämää koulutusta, sekä mahdollisuudet kehittää ja kehittyä alalla.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on keikkatyö ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Mikäli siis haluat käsikirjoittaa elämäsi elokuvaan hauskan ja värikkään kohtauksen elokuvateatterityöntekijänä työskentelystä, laita viereisestä linkistä hakemus tulemaan jo tänään! Huomioithan että käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna!

Hae paikkaa viimeistään 16.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: lauri.myllyoja@barona.fi

Finnkino Oy

Vuonna 1986 perustettu Finnkino Oy on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Laajan elokuvatarjonnan lisäksi valkokankailla nähdään myös Event Cinema -sisältöjä, kuten oopperaa, näytelmäteatteria, balettia, konsertteja ja musikaaleja. Finnkinolla on Suomessa yhdellätoista paikkakunnalla kaikkiaan 16 elokuvateatteria, joissa on yhteensä 104 salia. Vuonna 2016 teattereissa kävi lähes 6 miljoonaa katsojaa. Baltiassa Finnkino toimii Forum Cinemas -brändillä. Finnkino kuuluu Euroopan suurimpaan elokuvateatteriketjuun Odeon Cinemas Groupiin, jonka omistaa amerikkalainen maailman johtava elokuvateatteriketju AMC.

Finnkino kehittää teatteripalvelujaan jatkuvasti sekä rakentamalla uusia että kunnostamalla vanhoja teattereita. Finnkinon tavoitteena on luoda elokuvakäynnistä kokonaisvaltainen elämys tarjoamalla laadukkaiden elokuvien lisäksi paras mahdollinen katselumukavuus sekä monipuoliset oheispalvelut. Finnkino toimii myös elokuvien maahantuojana ja levittäjänä. Finnkino Oy:n palveluksessa on n. 360 työntekijää, joista suurin osa työskentelee teattereissa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta – myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tekniikasta kiinnostunut elokuvateatterityöntekijä

Barona Myynti & Kauppa
Jyväskylä
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 17.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja