Skip to main content

Tekninen aluemyyjä

Toimintamme laajentuessa, etsimme Kaakkois-Suomen ja Pohjois-Karjalan alueelle

TEKNISTÄ ALUEMYYJÄÄ

TOIMENKUVA
Kontaktoit ja tapaat myyntialueesi asiakasyritysten yhteyshenkilöitä neljänä työpäivänä viikossa. Yhden viikonpäivän käytät toimistotöihin kotikonttorillasi. Suoritat oman myyntialueesi tekniset selvitykset itsenäisesti yhteistyössä Saksassa sijaitsevien tuotantolaitostemme kanssa sekä muun myyntitiimin tuella. Tekninen asiakaspalvelumme tukee sinua tarjousten ja tilausten käsittelyssä.

ETSIMMEKÖ JUURI SINUA?
Koneistustyökalujen sekä koneistusmenetelmien ymmärtäminen on työssä menestymisen kannalta välttämätöntä. Ymmärrät toimitusketjun tärkeyden asiakasyrityksillemme ja kykenet viemään aloittamasi projektit maaliin saakka sekä itsenäisesti työskennellen että tiimin jäsenenä. Sinulla on tahto myydä sekä kehittyä työssäsi etkä halua tyytyä keskinkertaisuuteen. Omaat riittävät englanninkielen taidot sekä suullisesti että kirjallisesti. Aikaisempi kokemus koneistustyökalujen myynnistä katsotaan eduksi, mutta taustaltasi voit olla myös esimerkiksi menetelmäsuunnittelija, työnjohtaja tai koneistaja.

ME TARJOAMME
Jatkuvasti kasvavan ja vakavaraisen talon edut sekä hyödyt pitkäkestoisten asiakassuhteiden luomiseen. Meillä ymmärretään erinomaisesti se, että työssänsä viihtyvät ihmiset tekevät työssään myös parasta tulosta. Tarjoamme työtehtävään valittavalle henkilölle perusperehdytyksen, kannustavan palkkauksen sekä täyden autoedun.

LISÄTIEDOT JA HAKEMUKSET
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Sami Koivula, puh. 040 592 3412.
Lähetä kirjallinen hakemuksesi CV:llä varustettuna osoitteeseen sami.koivula@guehring.fi. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Perheomisteinen Gühring on lieriömäisten koneistustyökalujen johtava valmistaja maailmassa. Yhtiön palveluksessa maailmanlaajuisesti työskentelee yli 8000 henkilöä ja konsernin liikevaihto ylitti miljardin euron rajapyykin vuonna 2017. Oy Gühring Ab on 100% Saksalaisen emoyhtiönsä Gühring KG:n omistama tytäryritys ja toimii teknisenä koneistustyökalujen asiantuntijana koko Suomen alueella

Oy Gühring Ab, Lämmittäjänkatu 4 A. 00880 Helsinki, Puh 09 8622 0100 www.guehring.fi, myynti@guehring.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekninen aluemyyjä

Pohjois-Karjala
Kymenlaakso
Etelä-Karjala
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 10.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti