Skip to main content

Tekninen aluemyyntipäällikkö

Kasvumme tueksi haemme

Teknistä aluemyyntipäällikköä

 

Vastaamaan Pohjanmaan Maakunnissa, Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla jo olevista asiakkaista, sekä alueen myynnin kehityksestä sekä uusasiakashankinnasta. Teet aktiivisesti asiakaskäyntejä alueesi asiakkaille myyden ratkaisujamme heidän tarpeisiinsa. Työsi teet kotikonttoristasi käsin.

Tarjoamme sinulle

koulutuksen ratkaisuihimme, jotta menestyt työssäsi, sekä kansainvälisen toimintaympäristön ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden. Pääset mukaan asiantuntemusta arvostavaan, tietoa jakavaan, oppimiseen kannustavaan ja menestyvään työyhteisöön.

Onnistut tehtävässä,

kun sinulla on myyntikokemusta alueesi kone- ja laitevalmistajista, sekä luonteesi on innostuva ja positiivinen. Sinulla on riittävä tekninen koulutustausta koneautomaatio-, automaatio- tai sähköalalta. Työssäsi olet tavoitteellinen ja itsenäinen, sekä haluat jatkuvasti oppia uutta. Suomen kielen lisäksi kykenet kommunikoimaan englanniksi, muu kielitaito on eduksi.

Kiinnostunut?

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Myynti- ja Markkinointijohtaja Kim Koskinen, puh. 040 - 194 3289, sekä Myyntipäällikkö Juuso Aaltonen, puh. 040 – 1855596. Haluamme edetä rekrytoinnissa nopeasti, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa viimeistään 21.08.2022 osoitteeseen juuso.aaltonen@murrelektronik.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekninen aluemyyntipäällikkö

Suomi
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti