Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tekninen asiantuntija-Helsinki

Haemme nyt Helsinkiin Maahantuonnin Tekniset palvelut-osastolle 

TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA

Tekninen asiantuntija pääsee kehittämään yrityksemme toimintaa, niin henkilöstön osaamisen kuin prosessien kanssa.

Tuet verkostoamme teknisissä kysymyksissä, yhteistyössä Scanian maailmanlaajuisen tukiverkoston kanssa. Teet selvitystyötä sekä osallistut teknisiin kehitysprojekteihin. Olet lisäksi mukana yrityksen tukiprosessien kehittämisessä, osallistut henkilökunnan kouluttamiseen sekä tuet verkostoa teknisten järjestelmien kanssa.

Haettavan henkilön tehtävänkuvaan kuuluu mm:  

- Scania-verkoston tekninen tuki, sekä tekninen koulutus 

- Tekniset kehitysprojektit ja niiden tukeminen

- Yrityksen prosessien ja organisaation kehittäminen


Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää pitkäjänteistä ja tavoitteellista työskentelytapaa, tietojärjestelmien tehokasta käyttöä sekä hyviä kommunikointitaitoja. Olet vahva tiimipelaaja ja sinulla on omatoimista otetta itsenäiseen työskentelyyn. 

Edellytämme kokemusta raskaasta kalustosta ja soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa. 

Kommunikoit sujuvasti niin suullisesti, kuin kirjallisesti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen osaaminen on eduksi. 

Työtehtävä saattaa edellyttää matkustamista.

Scania on kansainvälinen organisaatio, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävistä antaa Tekninen päällikkö Eetu Anttalainen p. 010 555 5413. Yhteydenotot 24.6.2021 klo 10–11, 29.6.2021 klo 13-14 sekä 1.7.2021 klo 10-11.

Haethan tehtävää viimeistään 1.8.2021 oheisen hakulinkin kautta.




Scania-konserni on yksi maailman johtavista kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli noin 12 mrd. euroa ja sen palveluksessa oli vuoden 2020 lopussa noin 50 000 henkilöä. Scania toimii yli sadassa maassa ja tuotantoa sillä on sekä Euroopassa että Latinalaisessa Amerikassa.

Suomessa Scania on alansa edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia palveluja ja kokonaisratkaisuja. Scania Suomella on 19 Scania-palvelukeskusta, joita tukee kuusi sopimustoimipistettä. Vuonna 2020 Scania Suomi Oy:n liikevaihto oli 286 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa oli 607 henkilöä.

Scania Suomi vaikuttavuus

Scania Suomi synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Scania Suomi synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Scania Suomi

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Scania Suomi Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekninen asiantuntija-Helsinki

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 01.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti