Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tekninen asiantuntija Keski-Suomen Aluetaksille

Keski-Suomen Aluetaksi on vuonna 1993 perustettu yhtiö ja he tarjoavat kuljetuspalveluja koko Keski-Suomen alueella. Yritys välittää monipuoliset sekä erityisosaamista ja -kalustoa vaativat taksipalvelut, kuten koulutaksit ja paarikuljetukset. Välityksessä on 200 taksia ja joukko kasvaa koko ajan. Uudet innovaation tuulet puhaltavat yrityksessä ja näin ollen etsimmekin nyt asiakkaallemme TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA.

Tehtäviisi kuuluu ratkaista erilaisia teknillisiä ongelmia puhelimitse ja erillisen tiketjärjestelmän kautta. Olet etsimämme henkilö, jos kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on taito hallita useampaa työtehtävää kerralla. Osaat raportoida ja tehdä kirjallisia tuotoksia teknillisistä asioista. Työaikasi muodostuu ohjelmistojen ylläpidosta sekä asiakaspalvelutyöstä.

Odotamme sinulta:

  • Tehtäviin soveltuvaa koulutusta
  • Osaamista teknilliseen asiakaspalveluun
  • Kokemusta palvelinten ja työasemien ylläpidosta sekä palvelulaitteiden perustuntemista
  • Kokemusta virtualisointiteknologioista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Tiimityöskentelytaitoja

Sopimus solmitaan aluksi määräaikaisena työsuhteena (4kk) Go On:n kautta, jonka jälkeen sopimuksen on tarkoitus jatkua toistaiseksi voimassa olevana Keski-Suomen Aluetaksilla.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen Go On:n nettisivujen kautta. Hakuaika päättyy 23.5.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Emmi Leppänen, 044 334 6292 / emmi.leppanen@go-on.fi

Tekninen asiantuntija Keski-Suomen Aluetaksille

Jyväskylä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja