Skip to main content

TEKNINEN AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ - ELEKTRONIIKKASUUNNITTELUPALVELUT

Etsimme kasvavaan joukkoomme avainasiakaspäällikköä Tampereelle. Vastuullasi on suunnitella ja toteuttaa tuotekehitysprojekteja yhteistyössä asiakkaan ja tiimin kanssa. Hankkeiden aikana valvot ja ohjaat projektien toteutusta tavoitteena niihin liittyvien asiakaslupausten pitäminen ja toimitusvarmuus.

Tukenasi on erittäin kokenut ja asiantunteva tekninen tiimi. Liiketoiminnalla on hyvät näkymät seuraaville vuosille ja tavoitteenasi on edelleen tuloksellisesti kasvattaa yhteistyötä tunnistamalla uusia kehityshankkeita sekä tarjoamalla ja organisoimalla ylläpidollisia palveluita. Vastaat asiakastyytyväisyydestä, liiketoiminnan kannattavuudesta sekä tietenkin tiimisi hyvinvoinnista.

Työssä menestyminen edellyttää:

  • Vankka sulautettujen mittausjärjestelmien osaaminen, mieluiten teollisuusympäristöön
  • Kyky hallita useita projekteja rinnakkaisesti
  • Kykyä toimia oman tiimin lähiesimiehenä
  • Sujuvaa kommunikointia asiakkaan suuntaan
  • Intoa oppia asiakkaan järjestelmiä projektinhallinnan ja tehtävien jakamisen tukemiseksi

Lisätietoja tehtävästä antaa Peter Hakala, puh: +358 29 080 0919, 
peter.hakala@da-group.fi 

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa osoitteeseen jobs@da-group.fi otsikolla "Tekninen avainasiakaspäällikkö". Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

TEKNINEN AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ - ELEKTRONIIKKASUUNNITTELUPALVELUT

Tampere
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Ammatillinen koulutus
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti