Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Tekninen dokumentoija

Oletko urasi alkupuolella ja kiinnostunut teknisestä dokumentaatiotyöstä alansa johtavassa yrityksessä? Etsimme kahta dokumentoijaa teollisuuden veden- ja jätteenkäsittelyjärjestelmiä sekä korroosionestojärjestelmiä toimittavalle asiakkaallemme Espooseen. Työsuhde on määräaikainen ja sidottu projektin kestoon. Projekti kestää arviolta kesäkuusta vähintään elokuun loppuun mutta mahdollisesti työt voivat jatkua vuoden 2021 loppuun.

Dokumentoijana osallistut projektiin, jossa eri järjestelmissä olevien projektikansioiden ja niiden tietosisällöt tarkastetaan ja päivitetään. Projektidokumentaatio sisältää erityisesti teknistä dokumentaatiota sähkö- ja putkiratkaisuista.

Tehtäviisi sisältyy mm.

  • teknisten piirustusten tulkinta (esim. PI-kaaviot, sähkökaaviot, räjäytyskuvat)
  • datamassojen käsittely ja oleellisten muuttujien tunnistaminen sekä oikeudellisuuden tarkistaminen.

Odotamme hakijalta

  • perustason ymmärrystä sähkö- ja putkiratkaisujen periaatteista
  • hyvää teknisten kuvien tulkinta- ja lukutaitoa
  • kokemusta datamassojen käsittelystä ja niiden tulkinnasta
  • sujuvaa englannin kielen osaamista.

Eduksi katsomme suomen kielen osaamisen. Erityisesti arvostamme tarkkaa ja huolellista työotettasi sekä kykyäsi toimia reippaalla asenteella rutiininomaistenkin tehtävien parissa.

Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla, haethan tehtävää siis mahdollisimman pian!

Lisätietoa tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Jarna Lehtola, 050 3131 449, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.

Hae paikkaa viimeistään 31.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 050 3131 449

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tekninen dokumentoija

Barona Teollisuus
Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Similar jobs