Skip to main content

Tekninen isännöitsijä

Kiinteistö Oy Helsingin Toimitilat

Hakee

teknistä isännöitsijää

Haemme osaksi tiimiämme henkilöä, jolla on kokemusta ja kokemusperäistä osaamista tavanomaisesta kiinteistönhoidosta ja teknisestä huollosta, näiden töiden työnjohdosta sekä kokemusta kiinteistöjen ylläpidon ja pienkorjausten järjestämisestä.

Kyseessä ei ole esimiestehtävä, mutta työhön kuuluu kiinteistöjen ylläpidon suunnittelu, johtaminen, hankinta ja valvonta sekä kiinteistöjen ylläpidon sopimushallinta. Lisäksi tehtäviin kuuluu kiinteistöjen ylläpidon kehittäminen yhteistyössä muun henkilöstön ja yhteistyökumppanien kanssa.

Olemme Helsingin kaupungin omistama kiinteistöosakeyhtiö, joka omistaa ja hallinnoi noin 20 pääasiassa kaupungin omassa palvelutuotannossa olevaa kiinteistöä (mm. terveysasemia, päiväkoteja ja oppilaitoksia). Kiinteistönpitomme toiminnot kuten kiinteistönhoito ja määräaikaishuollot on ulkoistettu.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa työkokemusta hakemaamme tehtävään, erityisesti kiinteistöjen huoltotöiden ja huollon työnjohdon sekä ylläpidon johtamiskokemus katsotaan hakijalle eduksi
  • soveltuvaa teknisen alan koulutusta, esim. insinööri (AMK) tai teknisen alan ammattiopistotasoisen ammattitutkinnon ja työkokemuksen yhdistelmä; myös muu soveltuva koulutus otetaan huomioon
  • kykyä itsenäiseen tulokselliseen työntekoon yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi
  • kiinnostusta olla mukana toteuttamassa toimivia, terveellisiä ja turvallisia työympäristöjä hyvässä yhteistyössä yhtiön sidosryhmien kanssa
  • tahtoa kehittää toimintaa yhdessä sekä kouluttautua ja kehittyä itse
  • soveltuvaa atk-osaamista (mm. MS 365 / MS Office, sähköiset huoltokirjat)
  • oman auton käytön mahdollisuutta (yhtiö korvaa työajot)

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja kokoaikaisen työn nykyaikaisessa työympäristössä. Palkkauksen ja muiden työsuhde-etuisuuksien osalta noudatamme Avaintyönantajat Avainta ry:n työehtosopimusta. Palkka on koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen 3.250-4.400 e/kk. Tehtävässä aloitetaan mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin viimeistään 1.10.2022 alkaen.

Lisätietoja yhtiöstä ja kiinteistöistä osoitteessa http://www.helsingintoimitilat.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Raino Antikainen puh. +358 40 547 2466 ja kiinteistöpäällikkö Pasi Kanerva puh. +358 500 686 757.

Hakemus ja CV lähetetään 5.7.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen

https://www.turvaposti.fi/viesti/raino.antikainen@helsingintoimitilat.fi

Sähköpostiosoite on tietoturvallinen.                                   

Tekninen isännöitsijä

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus