Skip to main content

TEKNINEN ISÄNNÖITSIJÄ

Vahva tekijä Tampereen toimistoon

Kiinteistötahkola tarjoaa asiakasyhtiöilleen laadukkaita rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluita sekä rakennusteknistä valvontaa. Kasvavan kysynnän vuoksi haemme nyt tiimin vahvistukseksi teknistä isännöitsijää.

Tehtävä

Teknisen isännöitsijän tehtävässä pääpaino on osallistuminen erilaisten rakennushankkeiden läpivientiin aina hankesuunnittelusta vastaanottotarkastukseen saakka. Työ sisältää myös rakennusteknisten ongelmien selvittelyä, osakasmuutostöiden hallintaa, teknisiä katselmuksia, pintakosteusmittauksia, kuntoarvioita jne.

Arvostamme tietämystä yleisellä tasolla kiinteistöjen LVIS-talotekniikasta, sekä tuntemusta kiinteistöalan ja rakentamisen säännöistä ja määräyksistä. Odotamme valittavalta henkilöltä myös hyviä neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä IT-ohjelmien sujuvaa käyttöä.

Koulutustaustasi voi olla rakennusinsinöörin (AMK) tai rakennusmestarin koulutus. Kokemus toimimisesta työmaiden valvojan tai projektinjohtajan tehtävissä katsotaan eduksi. Vaihtoehtoisesti kyseeseen tulee myös uransa alussa oleva nuori rakennusinsinööri (AMK/DI), joka on kiinnostunut oppimaan uutta sekä kouluttamaan itsestään yhdessä Kiinteistötahkolan kanssa kiinteistöalan ammattilaisen.

Tehtävä antaa monipuolisen mahdollisuuden tutustua suomalaisen rakentamisen koko kirjoon eri aikakausilta. Tarjoamme myös erittäin monipuolisen ja vaihtelevan työn, tekemisen meininkiä ja hyvän tiimin, osaamistasi vastaavan tulokseen sidotun palkan, tutkitusti hyvän työilmapiirin, hyvät välineet työskennellä ja vapauden tehdä omatoimista työtä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa teknisen isännöitsijän tehtävästä antaa Mercuri Urvalin seniorikonsultti Lassi Välimäki, puh. 040 514 9778.

Ansioluettelon ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää 15.8.2021 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-16251.

Kiinteistötahkola-konserni

Konsernimme tavoitteena on taloudellisesti kannattava palvelukokonaisuus pitkällä tähtäimellä - kaiken kokoisille asiakkaillemme. Ongelmanratkaisukykymme on huippuluokkaa: käytettävissämme ovat mahtavat vertailutiedot, ja saatavillamme suurien ostojen kilpailutuksien tuomat edut sekä alennukset, jotka ovat automaattisesti käytössänne. Yrityksemme toimintatavat ovat pitkällä aikavälillä hyväksi koetut, ja niitä yhteistyökumppanimme esimerkiksi rakennusalalla arvostavat suuresti. Olemme vakaa, yksityinen toimija ja riippumaton palveluntuottaja.

Timo Tahkola perusti yrityksen vuonna 1977. Vuonna 2001 aloitettiin sukupolvenvaihdos, ja se saatiin päätökseen huhtikuussa 2005. Tällöin Timo Tahkola siirtyi hallitustyöskentelijäksi ja luovutti yrityksen omistuksen ja johtamisen jälkipolven hoidettavaksi. Tänä päivänä toimimme yhdeksällä paikkakunnalla: Helsingissä, Nurmijärvellä, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Kuusamossa ja Rovaniemellä. Yrityksessämme työskentelee yli 300 kiinteistöalan ammattilaista, ja asiakkaina meillä on lähes 3000 taloyhtiötä.

Resurssimme mahdollistavat myös suurempien kiinteistökokonaisuuksien vastaanoton ja laadukkaan hoitamisen. Alkuaikojen kahdesta peruspalvelustamme – isännöinnistä ja kiinteistövälityksestä – olemme laajentaneet palvelutarjontaamme kiinteistökirjanpitoon, kiinteistömanageeraukseen sekä vuokra-asuntovälitykseen.

Lisätietoja: www.kiinteistotahkola.fi

TEKNINEN ISÄNNÖITSIJÄ

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 29.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus