Skip to main content

Viimeisimmät työpaikat

Tekninen Isännöitsijä, ASA-Isännöinti Oy

Haussa asiakaspalveluhenkinen itsenäiseen työskentelyyn tottunut teknisen isännöinnin ammattilainen. Onko Sinulla useamman vuoden kokemus asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeiden valvonnasta ja ylläpidosta?

ASA-Isännöinti Oy etsii kauttamme TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ vakituiseen tehtävään Helsingin Vallilaan.

Työtehtäviisi kuuluvat asuinkiinteistöihin liittyvät huolto- ja pienkorjausten valmistelu ja valvonta, korjausten kilpailuttaminen, huoneistoremonttien ja vesivahinkokorjausten valvonta. Avustat työssäsi hallinnollisia isännöitsijöitä korjauksiin ja talotekniikkaan liittyvissä asioissa. Olet osa yrityksen teknistä asiantuntijatiimiä, jossa toimeksiannot toteutetaan ammattitaidolla ja yhteistyöllä sovitussa aikataulussa asiakkaan etua valvoen.

Sopiva pohjakoulutuksesi on rakentamisen tai talotekniikan alueelta ja hyvänä lisänä jokin alan ammattitutkinto (ITS, ITS-Tek, perusTEK). Sinulla on kokemusta korjausten teettämisestä, teknistä osaamista sekä kustannustietoutta korjausrakennushankkeista ja niiden kilpailuttamisesta. Osaat organisoida ja ennakoida työsi haastavissakin tilanteissa sekä toimia vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja eri osapuolten kanssa. Olet hyvä viestimään suullisesti ja kirjallisesti, hyödynnät sujuvasti työssäsi nykyaikaisia tietojärjestelmiä. 

ASA-Isännöinti Oy on vuodesta 1994 lähtien toiminut helsinkiläinen isännöitsijätoimisto, joka palvelee taloyhtiöasiakkaita PK-seudulla. Palveluihin kuuluvat hallinnollinen ja tekninen isännöinti. Toimisto sijaitsee Helsingin Vallilassa ja työntekijöitä on tällähetkellä 16. ASA-Isännöinnissä henkilökunta työskentelee kaikki saman katon alla ja tarjoaa sekä henkilökunnalle että asiakkaille vakaan ja luotettavan yrityksen. www.asa-isannointi.fi

ASA-Isännöinti Oy tarjoaa vakituisen työsuhteen hyvämaineisen työnantajan palveluksessa. Sinulle on tarjolla kilpailukykyinen palkkaus, osaavien ammattilaisten tuki, positiivinen ja kannustava työilmapiiri sekä nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot. Lisäksi mahdollisuus työsuhdeautoon koeajan jälkeen. Työsuhde-etuina työterveyshuollon lisäksi on laaja sairaskuluvakuutus, ePassin liikunta- ja kulttuurietu sekä lounasetu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 040 779 6917.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekninen Isännöitsijä, ASA-Isännöinti Oy

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 31.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti