Skip to main content

Tekninen isännöitsijä, Helsinki

Haussa asiakaspalveluhenkinen itsenäiseen työskentelyyn tottunut teknisen isännöinnin ammattilainen. Onko Sinulla jo kokemusta asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeiden valvonnasta ja ylläpidosta?

Etsimme isännöintialan asiakkaallemme TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ/- ASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Toimit pääkaupunkiseudun alueella asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeiden ja teknisten palvelujen parissa. Hoidat kiinteistöjen korjaushankkeita ja niiden valvontaa. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi erilaisia kartoituksia ja selvityksiä, urakoiden kilpailuttamista, asiakasyhtiöiden korjausurakoiden valvontaa sekä erilaisten projektien läpivientiä. Toimit yhteistyössä hallinnollisten isännöitsijöidemme kanssa sekä asiakasyhtiöiden hallitusten kanssa.

Kykenet toimimaan itsenäisesti, ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi että työsi kehittämisestä. Sinulla on hyvät viestintätaidot, tunnet taloyhtiöpuolen toimintaympäristön ja ymmärrät raportoinnin tärkeyden. Olet positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii työskentelystä myös muutoksien keskellä. Sinulta toivotaan kokemusta teknisenä isännöitsijänä toimimisesta, asunto-osakeyhtiöiden korjausrakentamis-hankkeista sekä talotekniikan ymmärrystä.

Sopiva pohjakoulutuksesi on rakentamisen alueelta ja jokin alan ammattitutkinto (IAT, ITS tai AIT). Osaat hyödyntää työssäsi nykyaikaisia tietojärjestelmiä.

Sinulle on tarjolla itsenäinen, mielenkiintoinen ja vakituinen tehtävä sekä kilpailukykyinen palkkaus. Työstään innostunut ammattilaisten tiimi odottaa Sinua joukkoonsa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin Puh. 040 779 6917.

Kerro itsestäsi ja lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian.

Tekninen isännöitsijä, Helsinki

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus