Skip to main content

Tekninen Isännöitsijä, Kontulan Huolto Oy

Haussa asiakaspalveluhenkinen itsenäiseen työskentelyyn tottunut teknisen isännöinnin ammattilainen?  Onko Sinulla useamman vuoden kokemus asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeiden valvonnasta ja ylläpidosta?

Kontulan Huolto Oy etsii kauttamme TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ vakituiseen tehtävään Helsinkiin.

Asiakkaalle tuotettu hyvä asiakaskokemus on Sinulle ykkösjuttu. Tehtäviisi kuuluvat asuinkiinteistöihin liittyvät huolto- ja korjaushankkeiden suunnittelu, valmistelu ja valvonta, korjausten kilpailuttanen, osakasmuutostöiden, huoneistoremonttien sekä vesivahinkokorjausten valvonta. Avustat työssäsi hallinnollisia isännöitsijöitä korjauksiin ja talotekniikkaan liittyvissä asioissa. Olet osa yrityksen teknistä asiantuntijatiimiä, jossa toimeksiannot toteutetaan ammattitaidolla ja yhteistyöllä sovitussa aikataulussa asiakkaan etua valvoen. Osaat toimia ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi että työsi kehittämisestä. Olet positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii työskentelystä myös muutoksien keskellä. 

Sopiva pohjakoulutuksesi on talonrakentamisen alueelta ja hyvänä lisänä jokin alan ammattitutkinto (ITS, ITS-Tek, perusTEK). Sinulla on kokemusta korjausten teettämisestä ja valvonnasta, teknistä osaamista sekä kustannustietoutta korjausrakennushankkeista ja niiden kilpailuttamisesta. Osaat organisoida ja ennakoida työsi haastavissakin tilanteissa sekä toimia vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja eri osapuolten kanssa. Olet hyvä viestimään suullisesti ja kirjallisesti, hyödynnät sujuvasti työssäsi nykyaikaisia tietojärjestelmiä. Yhtiössä on käytössä Tampuuri-toiminnanohjausjärjestelmä ja Visma Fivaldi- taloushallinnonjärjestelmä. 

Kontulan Huolto Oy on taloyhtiöiden omistama isännöintiä, siivousta ja teknisiä palveluita sekä kiinteistöhuoltoa tarjoava palveluyritys. Se panostaa toiminnassaan laatuun, avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. Yli 55 vuotta hiotun toimintamallin keskiössä on asiakkaiden asumismukavuudesta huolehtiminen. Kontulan Huolto on aidosti kiinnostunut asukkaistaan, ja heillä on käytössämme riittävät resurssit sekä nykyaikaiset työkalut työn toteuttamiseen. Liikevaihto on noin 3,0 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa työskentelee noin 45 henkilöä. Henkilöstön osaamista ja ammattitaitoa kehitetään jatkuvalla koulutuksella. Lisätietoa löydät osoitteesta www.kontulanhuolto.fi

Tarjoamme Sinulle itsenäisen, mielenkiintoisen ja vakituisen tehtävän sekä kilpailukykyisen palkkauksen vakavaraisessa yrityksessä. Työstään innostunut ammattilaisten tiimi odottaa Sinua joukkoonsa!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian. Kerro itsestäsi ja lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 040 779 6917.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti