Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

TEKNINEN JOHTAJA

Johtamaan ja kehittämään toimintaa

Tarjoamme mahdollisuutta johtaa kiinnostavia hankkeita ja teknistä toimea osana kunnan johtoryhmää. Mäntyharjulla tehdään hyvää yhteistyötä koko kunnan kehittämiseksi.

Haemme

TEKNISTÄ JOHTAJAA

kehittämään ja johtamaan kunnan teknistä palvelualuetta kunnan nelihenkisen johtotiimin jäsenenä.

Me Mäntyharjun kunnassa haluamme tehdä parhaamme, että palvelumme vastaavat asiakkaittemme tarpeita. Haluamme sinut mukaan aktiivisesti kehittämään ja tehokkaasti ylläpitämään Mäntyharjun kunnan teknisen toimen tuottamia palveluja. Toivomme sinulta vahvaa panosta myös organisaation ja prosessien uudistamiseen. Tuo mukanasi innovatiivisia ja uusia ideoita!

Vastaat kunnan teknisen palvelualueen toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä sekä teknisen lautakunnan toimialueeseen kuuluvien asioiden valmistelusta ja täytäntöönpanosta.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, jossa tukenasi on kokeneita kuntatyön ammattilaisia.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulu- tai opistotason teknisen alan tutkintoa ja kokemusta vaativista johtamistehtävistä. Odotamme hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, hankintaosaamista ja aktiivista kehittämisotetta. Kokemus kunnallishallinnosta ja -taloudesta katsotaan eduksi. Valinnassa hyödynnetään ulkoista soveltuvuusarviointia.

Teknisen johtajan virka täytetään toistaiseksi. Koeaika on kuusi kuukautta. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen virkasuhteen alkamista. Virka tulee ottaa vastaan 10.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Teknisen johtajan kokonaispalkka on 6460 euroa/kk.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Jukka Ollikainen, [email protected], puh. 040 779 7747

Hakemukset tulee toimittaa 26.5.2021 klo 12:00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Mahdollinen kirjallinen hakemus ansioluetteloineen toimitetaan osoitteella Mäntyharjun kunta, kunnanhallitus, PL 76, 52701 Mäntyharju. Kuoreen merkintä ”Teknisen johtajan virka”

Ainutlaatuinen luonto, kulttuurikohteet, perinteikkäät teollisuuden perheyritykset, loma-asunnot. Näistä kaikista Mäntyharju tunnetaan.

Mäntyharju on liki 6000 asukkaan kunta Etelä-Savossa, jonka asukasmäärä kolminkertaistuu kesäisin. Mäntyharjussa on erinomaiset palvelut, luonto lähellä ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Olemme sopivan matkan päässä, saavutpa sitten etelästä tai pohjoisesta, junalla tai autolla.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

TEKNINEN JOHTAJA

52700 Mäntyharju
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti