Skip to main content

Tekninen kiinteistönhoitaja

Etsimme nyt asiakkaallemme teknistä kiinteistönhoitajaa mielenkiintoiseen tehtävään Vantaalle. Tehtävä on alkuun kolmen kuukauden kestoinen määräaikaisuus mutta tekevällä työntekijällä on hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. Työ on päivätyötä.

Kiinteistönhoitajana tehtäviisi sisältyy mm. kiinteistön järjestelmien, kuten sprinkleri-, ilmanvaihto- ja taloautomaatiojärjestelmien tarkastusta, huoltoa, kunnossapitoa ja operointia. Edellä mainittujen lisäksi tehtävässä hoidat huoltojen tilauksia ja jätehuollon ja tuholaistorjunnan toimivuuden varmistamista yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Hakijalta toivomme:

  • Kokemusta kiinteistöalan tehtävistä (esimerkiksi tavarataloista)
  • Kiinteistöalan koulutustaustaa
  • Palveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja
  • Suomen suullista ja kirjallista taitoa
  • Oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä.

Eduksi katsotaan:

  • Englannin kielen taito

Tarjoamme monipuolisen teknisen kiinteistönhoitajan tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi etenkin kiinteistön teknisistä huoltotöistä. Tehtävään sinulle annetaan kattava perehdytys ja saat tueksesi ammattitaitoisen tiimin.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja Baronalta antaa Valtteri Rantala arkisin puhelimitse: 0504786174 tai sähköpostitse valtteri.rantala@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 18.07.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: valtteri.rantala@barona.fi, 0504786174

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tekninen kiinteistönhoitaja

Barona Teollisuus
Vantaa
Helsinki
Espoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Päijät-Häme
Eezy Oyj
Iisalmi
Eezy Oyj
Pirkanmaa