Skip to main content

Tekninen kiinteistönhoitaja

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka tarjoaa kaikki ison toimijan palvelut, resurssit ja toimitusvarmuuden vaivattomasti ja luotettavasti. Pienet paikalliset yksiköt palvelevat asiakkaidemme lähellä, heidän tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 260 M€ ja se toimii noin 2900:n Kotikatulaisen voimin.

Oletko reipas, ahkera ja toimeentarttuva henkilö töitä vailla? Kiinnostaisiko vakituinen työsuhde vakaavaraisessa yrityksessä? Mahtava juttu, lue lisää!

Etsimme nyt Kotikatu Oy:lle

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen, Helsingin Pitäjänmäen alueelle.

Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7-15. Toivomme kuitenkin tilanteen tullessa päälle, että olet valmis joustamaan.

Työkuvaasi kuuluvat mielenkiintoiset ja monipuoliset kiinteistönhoidon tehtävät, kuten korjaus-, huolto- ja asennustyöt. Työnkuvaan kuuluu myös esimerkiksi lumitöitä sekä liputuksia.

ODOTAMME SINULTA
Työ on luonteeltaan itsenäistä, joten toivomme sinulta oma-aloitteista työskentelyotetta ja organisointikykyä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme sinulta joko työn tai opintojen kautta saatua LVI- osaamista sekä yeknisten järjestelmien kuten rakennusautomaation (Fidelix, Ouman jne) tuntemusta.

TARJOAMME SINULLE
Tarjoamme vakituisen työsuhteen, kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä Kotikadun kattavat henkilöstöedut. Lisäksi saat tueksesi ammattitaitoiset kollegat ja mukavan esihenkilön. Palkkaus on sopimuksen mukainen aiemmasta osaamisestasi riippuen, palkkatoiveet otetaan vastaan. Lisät ja työsuhteen muut ehdot ovat kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaiset.

KIINNOSTUITKO? Jos nappasi, lähetäthän meille hakemuksesi alla olevasta linkistä mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten älä suotta odottele. Lisätietoja tarvittaessa antaa Go On Helsingin tiimi p. 020 7798893 arkisin klo 9-16 välillä. Go On Helsinki toimii tässä rekrytoinnissa Kotikatu Oy:n kumppanina ja työllistyt suoraan Kotikatu Oy:n omaan organisaatioon.

Go On Helsinki toimii Kotikadun kumppanina tässä rekrytoinnissa ja työllistyt suoraan Kotikadun omaan organisaatioon.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekninen kiinteistönhoitaja

Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti