Skip to main content

TEKNINEN MYYJÄ WÜRTH CENTERILLE OUTOKUMPUUN

Etsitkö myyntityötä, jossa voit auttaa yritysasiakkaita löytämään oikeat ratkaisut huipputuotteiden avulla? Hae meille tekniseksi myyjäksi Würth Centerille myymälätyöhön. Sinun ei tarvitse olla valmis tekninen osaaja, sillä palkkaamme teknisiä myyjiä erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla. Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat asiakaspalveluhenkisyys, oma-aloitteisuus sekä halukkuus kehittyä ja oppia lisää käytännön teknisistä tuotteistamme.  Teknisen myyjän tehtäviin kuuluu yritysasiakkaiden auttaminen ja ongelmien ratkaiseminen, esimerkiksi oikean kiinnitysratkaisun tai työkalun valinnassa, sekä uusien tuotteiden esittely ja myymälän avustavat tehtävät. Würth Centerillä työ on itsenäistä tiimityötä myymäläkollegoiden kanssa, mutta myös yhteistyötä kenttäedustajien ja asiakaspäälliköiden kanssa.

Würth Centerit ovat auki arkipäivisin klo 6.30-17.00, joten myyjiemme työajat ovat kaupan alalla poikkeuksellisen mukavat. Tarjoamme vakituisen ja kokopäiväisen työn, kiinteällä kuukausipalkalla. Würthillä et ole yksin, sillä autamme sinua kehittymään erinomaiseksi tekniseksi myyjäksi kouluttamalla ja tukemalla sinua. Valmennukset ja koulutukset jatkuvat säännöllisesti koko uran ajan syventäen osaamistasi. Meillä on myös etenemismahdollisuuksia, sillä osa myyjistä siirtyy kokemuksen karttuessa liikkuvaan myyntityöhön kenttämyyjäksi.

Yli 45 vuotta Suomessa toiminut Würth Oy on teknisen tukkukaupan markkinajohtaja ja osa maailmanlaajuista Würth-konsernia. Tuotevalikoimaamme kuuluvat työkalut sekä teollisuus- ja kiinnitystarvikkeet. Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon ammattilaiset. Luotettavuus ja korkea laatu kuvaavat tuotteitamme ja toimintaamme. Tuotamme asiakkaillemme merkittävää ajan ja rahan säästöä toimittamalla kaikki tuotteet virheettömästi, varmasti ja kaikki kerralla yhdestä toimituskykyisestä varastosta. Suomen pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsee Riihimäellä, ja Würth Centereitä on Suomessa jo yli 200. Würthiläisiä on Suomessa jo noin 1600 ja kasvumme jatkuu.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekninen myyjä

83500 Outokumpu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 30.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti