Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tekninen myyjä

Pidätkö monipuolisista myynnin työtehtävistä? Haluaisitko päästä haastamaan itseäsi mielenkiintoisiin myynnin tehtäviin?  

Meillä on avoinna vakituinen työpaikka juuri sinulle, TEKNINEN MYYJÄ Kuopion myyntikonttoriin kiinteistötekniikan ja teollisuusmyynnin organisaatiossa. 

Sähkötarvikkeiden teknisenä myyjänä pääset hoitamaan omia asiakasvastuita Kuopion alueella sekä tekemään niin päivittäistä kaupankäyntiä kuin isojen myyntiprojektien läpivientiä. Työtehtäviisi kuuluu myös toimittajayhteistyö sekä uusasiakashankinta. Asiakaskunta koostuu pääosin urakoinnin asiakkuuksista.  

Tässä työtehtävässä menestymistä edesauttavat tietotaito sähkötarvikkeista sekä tunnet paikallista asiakaskuntaa. Sinulla on palava halu asiakkaiden kontaktointiin ja tuloksen tekoon sekä halu tehdä asiakas tyytyväiseksi. Voit olla sähköalan ammattilainen ja/tai jo hiukan myynnin kokemusta kerryttänyt. Olet innokas myös liikkumaan asiakasrajapinnassa.    

Työssä onnistumisessa sinulla on tukena ammattitaitoinen ja menestyvä viiden hengen tiimi. Työssä onnistumista tukee myös Rexelin laaja palvelutarjonta ja erikoistuneet myynnin tukihenkilöt. Sinulla on tulevaisuuden Rexel urallasi mahdollisuus olla mukana mielenkiintoisissa myyntiprojekteissa, verkostoitua ja edetä urallasi. Työ on vakituinen ja kokoaikainen arkipäivätyö. 

Mielenkiintosi herättyä, käy täyttämässä hakemuslomakkeemme viimeistään 31.5.2021. Lomakkeessa on mukana yksi videokysymys, johon vastaaminen on vapaaehtoista ja onnistuu myös älypuhelimella.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 välisenä aikana Aluejohtaja Sami Matilainen  puh. 050-5093 803.

Minkälaista on työskennellä Rexelillä? Käy tutustumassa uratarinoihin kotisivuillamme.       

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet ja palvelut ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle. Olemme lähellä ja saatavilla 24/7. Myymälämme ja asiantuntevat myyjämme palvelevat sinua ympäri Suomen. Rexel on helppo ja luotettava kumppani asioida kaikissa tilanteissa.

Laaja valikoimamme tuotteita, innovatiivisia palveluita sekä tehokas ja toimiva logistiikka tekevät arjestasi helpompaa. Asiakassuhteet ovat meille tärkeitä, siksi kuuntelemme, opimme historiasta ja panostamme tulevaisuuteen. 

Tervetuloa asioimaan Rexelille – täyden palvelun sähkötukkukauppaasi! 

Lisätietoja ja yhteystietomme löydät osoitteesta www.rexel.fi

Tekninen myyjä

Kuopio
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja