Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tekninen myyjä

Meillä Rexelillä myynnin rooli on ensisijaisen tärkeä menestymisemme kannalta. Myynnin organisaatiossa toimii koko Suomen osalta noin 160 myyjää ja jokaisen työpanos on merkittävä. Myyjän tärkeimpiin tehtäviin kuuluukin asiakkaiden palvelu parhaalla mahdollisella tavalla sekä myynnin kasvattaminen kannattavasti. 

Haluatko Sinä yhdistää tekniikan ja myynnin? Viihdyt erinomaisesti erilaisten ihmisten kanssa ja nautit verkostoitumisesta?

Meillä on avoinna työpaikka juuri sinulle!

Haemme joukkoomme lisävahvistusta; TEKNINEN MYYJÄ Porin toimipisteeseen. 

Sähkötarvikkeiden teknisenä myyjänä pääset hoitamaan omia asiakasvastuita Satakunnan alueella sekä tekemään niin päivittäistä kaupankäyntiä kuin isojen myyntiprojektien läpivientiä. Tehtäviisi kuuluu myös uusasiakashankinta sekä toimittajayhteistyö. Asiakaskuntasi koostuu sähköurakoinnin ja teollisuuden asiakkuuksista.
Näiden lisäksi toimit tarvittaessa myymälän puolella apuna kiire- ja tuuraustilanteissa.

Työtehtävässä menestymisessä sinua auttaa sähkötarvikkeiden ja paikallisen asiakaskunnan tunteminen. Olet innokas liikkumaan asiakasrajapinnassa. Sinulla on aktiivinen ote nykyisiin sekä tuleviin asiakkaisiin. Olet kärsivällinen, vieden lävitse haasteellisenkin projektin. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot sekä halu voittaa kanssamme. Voit olla sähköalan ammattilainen tai halukas oppimaan alan ammattilaiseksi.

Tuemme onnistumistasi työssä Rexelin laajalla palvelutarjonnalla, erikoistunein myynnin tukihenkilöin ja koulutuksin. Sinulla on tulevaisuuden Rexel urallasi mahdollisuus olla mukana mielenkiintoisissa myyntiprojekteissa, verkostoitua, kouluttautua ja edetä urallasi. Työ on vakituinen ja kokoaikainen arkipäivätyö.

Haluatko mukaan ammattitaitoiseen neljän hengen porukkaan, jolla on hyvä tekemisen meininki? Tämä tiimi kaipaa nyt juuri sinun työpanostasi, joten laitathan hakemuksen tulille mahdollisimman pian. Toteutamme haastatteluja jo hakuajalla. Hakemuslomakkeessa on mukana yksi videokysymys, johon vastaaminen on vapaaehtoista (onnistuu myös älypuhelimella). Hakuaika päättyy 24.10.2021.  

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9.00-15.00 välisenä aikana myyntipäällikkö Ville Nurmi p.010 5093 782.

Minkälaista on työskennellä Rexelillä? Käy tutustumassa uratarinoihin sivuillamme
https://www.rexel.fi/yritys/uratarinat.html

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.

Lue lisää: www.rexel.fi

Tekninen myyjä

Pori
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus