Skip to main content

Tekninen myyjä (lämpökaapelit)

Tekninen myyjä (lämpökaapelit) 

Teknisenä myyjänä toimit nVentin tuotteiden asiantuntijana vastaten innovatiivisten ratkaisujen tarjoamisesta sekä tuotekoulutusten järjestämistä asiakaskunnallesi kohdealueellasi. Asiakaskuntasi koostuu ensisijaisesti sähköalan tukkuliikkeistä, sähköurakoitsijoista ja muista alan ammattilaisista. Hoidat sekä olemassa olevaa asiakaskuntaa että etsit aktiivisesti uusia asiakkaita. Maasuunnitelma antaa työllesi hyvän pohjan, mutta lähtökohtaisesti suunnittelet työsi itsenäisesti ja raportoit työstäsi CRM:llä.

Työskentelet kotikonttorilta käsin omalla myyntialueellasi Länsi-Suomen alue vastaten alueesi myyntituloksesta. Työ edellyttää säännöllistä matkustamista ja valmiutta olla tarvittaessa työmatkalla yön yli. Kotikonttorin sijaintisi voi olla missä päin tahansa myyntialueella, mutta Pirkanmaan alue on optimaalinen liikkumisesi kannalta.

Ketä etsimme

Tekninen myynti on sana, joka herättää mielenkiintosi. Etsimme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää ja sinnikkäästi tuloksiin pyrkivää tekijää. Pidät myyntityön haasteista, lähestyt aktiivisesti asiakkaita ja sinun on helppo luoda ja kehittää asiakassuhteita. Koulutat ja keskustelet paljon sähköasentajien sekä tukkumyyjien kanssa, joten sähköalan perusymmärrys tai mielenkiinto aihetta kohtaan on eduksi.

Aiempi kokemus tuotekoulutusten pitämisestä on iso plussa, mutta tärkeämpää ovat luontaiset vuorovaikutustaidot. Lisäksi eduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta sähköalalta ja myyntityöstä siinä ympäristössä.

Koska nVent on kansainvälinen toimija, toivomme sinulta kohtuullista englannin kielen taitoa.

Hae lämpökaapeli-tiimiin!

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn laatutuotteiden parissa.  Pääset osaksi lämpökaapeleiden edelläkävijöitä ja saat mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi. Menestymisesi varmistamiseksi taaksesi saat vahvalla teknisellä osaamisella varustetun yrityksen sekä osaavan henkilöstön taustatuen ympäri maailmaa. Saat myös kattavan tuotekoulutuksen lämpökaapeleihin työsuhteen alussa.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Ahola kertoo mielellään lisää puh. 0400 739 308.

Mikäli kaipaat liikkuvaa työtä alan parhaiden tuotteiden parissa, niin jätä hakemuksesi tehtävään 27.9.2021 mennessä osoitteessa www.eezypersonnel.fi lähettämällä meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoivomuksineen. Mikäli mahdollista laita englanninkielinen CV:si mukaan.


nVent on johtava maailmanlaajuinen sähköliitäntä- ja suojausratkaisujen toimittaja. Uskomme, että kekseliäät sähkötekniset ratkaisumme mahdollistavat turvallisemmat järjestelmät ja siten takaavat turvallisemman maailman. Suunnittelemme, valmistamme, markkinoimme, asennamme ja huollamme suorituskykyisiä tuotteita ja ratkaisuja, jotka yhdistävät ja suojaavat maailman herkimpiä laitteita, rakennuksia ja kriittisimpiä prosesseja. Tarjoamme kattavan valikoiman koteloita, sähköliitäntöjä ja kiinnitys- ja lämmönhallintaratkaisuja maailmanlaajuisesti tunnustetuilla, alan johtavilla tuotemerkeillä. Pääkonttorimme sijaitsee Lontoossa ja operatiivinen johto Yhdysvalloissa Minneapolisissa.

Johtavien sähkötuotemerkkien vankka valikoima on peräisin yli 100 vuoden ajalta ja siihen kuuluvat nVent CADDY, ERICO, HOFFMAN, RAYCHEM, SCHROFF ja TRACER.

Tekninen myyjä (lämpökaapelit)

32700 Huittinen
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus